Nem vizsgál meg egy orvos sem, mit tehetnék én a gyógyulás érdekében?
Külföldön élek, sajnos az a tapasztalatom, hogy nem kapok teljes körű vizsgálatot az orvosoktól. Mindegyik csak találgat, vizsgálatok nélkül. Szeretném saját kezembe venni a dolgot, egy kis segítséggel, tanáccsal körítve.
Egy évvel ezelőtt a jobb bordaívem alatt erős görcsök jelentkeztek étkezés után. Fél évre rá felváltotta az alhasi görcs, ami a hátamba sugárzik. Több hónapja hasmenésem van, okkersárga színű. Naponta többször is el kell mennem a WC-re. Gyulladt pattanások jelennek meg az arcomon, nyakamon, csalánkiütésekkel együtt. Nyolc hónapja sportolok, egészségesen táplálkozom, mégis kínkeservesen adom le a kilóimat. Pajzsmirigy alulműködésem is van, de nem hinném, hogy ez áll a problémák háttermében. Kérem, ha valaki tud tanácsot adni, akár diétával, vagy gyógyteákkal, gyógyszerekkel (bááármi) kapcsolatosan , írjon nekem. Köszönöm! 28/L
A nem-fogyás az lehet a pajzsmirigy alulműködéstől, Pláne, ha az nincs kezelve. A többi inkább epe/májproblémára utalhat. Hasi uh, vérvétel első körben, de az a kérdés, hogy nem vizsgálnak meg, akkor hogy tudod elintézni? Elmégy magánba? Ha magad találod ki az eredmények alapján a diagnózist, akkor hogy szerzel rá gyógyszert, esetleg ha kell, műtéti megoldást?
Én elmennék egy magán-belgyógyászhoz, esetleg hazajönnék, nem tudom melyik országról van szó.
Még annyi, hogy vérvételnél sem csak egy vérkép kéne, hanem májfunkciók is pl.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!