Hasnyálmirigyrákom lenne?
Figyelt kérdés
Járom az orvosokat, senki nem mond semmit. Ultrahangra csak 2 hét múlva adtak időpontot.
Egyre jobban félek, mert minden tünet a hasnyálmirigyrákra utal.
Szorulásom van, nem jól záródik a gyomorszájam, továbbá nagyon fáj a hasam. A köldök alatti rész... A fájdalom átsugárzik a hátam közepére, és le egészen a szeméremdombra...
Voltam gyomortükrözésen, aztmondták minden oké. Voltam béltükrözésen aztmondták minden rendben van.
Tavaly télen is jelentkezett ez a probléma, de nyárra elmúlt.
Nagyon félek. Mert ha az, amire gondolok, akkor valószinüleg nem sok időm maradt hátra.
50/N
2015. nov. 19. 18:59
1/8 anonim válasza:
döbbenet hogy hogyan képes egy ember ilyen szinten beképzelni magának ilyen súlyos betegséget.
2/8 anonim válasza:
Vérképet nézess, abból úgy tudom kiderül a hasnyálmirigy gyulladás. Nem lehet inkább vékonybélgyulladás? Kórházi gasztroenterológust keress! Addig is igyál citromfű-kamilla teából jó sokat.
3/8 anonim válasza:
Ha hasnyálmirigyrákra gyanakszol, akkor a hasnyálmirigyet kellene vizsgáltatnod. Ez egy olyan betegség, amitől jobb félni, mint megijedni. Első jele a cukorbetegség lehet.
4/8 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező? Kiderült azóta, h mi a baj?
5/8 A kérdező kommentje:
Még nem sajnos. Kedden megyek ultrahangra.
De mondjuk most 3 napja nem os fáj, egyáltalán szóval
2015. nov. 29. 05:21
6/8 anonim válasza:
Ha hasnyálmirigyrákod lenne, akkor már más tünetek is jelentkeztek volna.
8/8 A kérdező kommentje:
Volt. Szerencsére nem az amire gondoltam. Viszont az operációt nem tudom elkerülni. Februárban veszik ki a méhemet mióma miatt.
2015. dec. 13. 21:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!