Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet hogy autista vagyok?...

Lehet hogy autista vagyok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az utóbbi hetekben elkezdtem gondolkozni hogy mi van ha autista vagyok. Először csak elgondolkodtam, most már napi szinten eszembe jut hogy lehet hogy autista vagyok csak nem tudok róla. Tudom hülyeségnek hangzik, de biztos ami biztos gondoltam utána nézek.

Köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 18. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
csak hülye
2015. nov. 18. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Mik a tünetek? Miből gondolod hogy az vagy? Ha nem írod le akkor hogyan segítsünk?
2015. nov. 19. 15:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Semmi konkrét tünet, csak gyakran eszembe jut hogy mi van ha..

Az nekem tulajdonságom hogy túlgondolok mindent, olyanok járnak a fejembe amik másnak nem igazán. Ez is egy jó példa erre.

És hát sokszor félek hogy valamilyen elmebetegségem van. Legtöbbször az autista jutott eszembe mert hallottam hogy ők azt hiszik hogy normálisak. És mi van ha én egy különleges típus vagyok aki kezd rájönni.

2015. nov. 19. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Az autizmus nem elmebetegség, és egyáltalán nem is betegség.

2. Az, hogy mi a normális, nézőpont kérdése.

3. Nézz utána, hogy mi az autizmus, mielőtt hülyeségeket írsz és gondolsz.

2015. nov. 19. 20:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem. De nem is azon van a hangsúly hogy mit nevezünk betegségnek, mit nem.

De szerintem csak hipochonder vagyok.

2015. nov. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!