Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kisebesedett fejbőr, fenék és...

Kisebesedett fejbőr, fenék és köldök?

Figyelt kérdés
Elég kellemetlen problémám van. Nagyon csúnyán kisebesedett a fejbőröm foltokban, legjobban a fülemnél, vérzik, viszket és fáj. Emellett a köldököm is hasonló tüneteket produkál. A fenekem a végbélnyílás körül teljesen kipirosodott, szintén sokat vérzik. A testem különböző pontjain pedig pici pöttyök jelentek meg amik néha véreznek, majd beszáradnak, de mikor leesik a beszáradt réteg újra véreznek. Mit tudok tenni? (bőrgyógyászatra sokára kaptam időpontot)

2015. okt. 9. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez eleg komoly problemanak nez ki, nem Magyarorszagon lakom, de gondolom ott is van surgossegi ellatas, esetleg ki kell hivni a mentot. Valahogy el kell erned, hogy azonnal orvos lasson es ne mi tippelgessunk a kezelesrol. Jobbulast kivanok.
2015. okt. 9. 23:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már több helyen is. A fejbőrömre a háziorvos egy speciális sampont ajánlott. Elkezdtem használni, de semmi sem változott, sőt. Elkezdett terjedni. Most meg nem olyan vészes a dolog. Pikkelysömör vagy ekcéma nem lehet? (16l)
2015. okt. 9. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez valamelyik belső szerved problémája. Keress valamilyen alternatív gyógyítót, pl. kínaiakat. Kenőcsökkel nem tudod megoldani.
2015. okt. 10. 05:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kiderült, hogy pikkelysömör :)
2015. okt. 31. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!