Mi lehet a bajom, és hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel óta olyan érzés van a fülemben mint mikor feljövök a víz alól és benne marad a víz. (csak a balfülemben) Nem voltam vízben akkor mikor jelentkezett a probléma. Gondoltam arra, hogy egy zsírdugó képződött, de az se segített ha fürdésnél hagytam hogy belefollyon a víz es áljon benne egy kicsit, de az se segített ha parafin olajat csepegtettem bele. Most azt is tapasztaltam, hogy nem mindig, de néha ha úgy fekszek akkor egy rövid időre el kezd fájni a fülem.
Tudnátok valamit mondani, amivel rendbe rtudom hozni magam hétfőre anélkül hogy Elmegyek a fül-orr-gégészetre?
A válaszokat előre is Köszi :)
2015. szept. 12. 13:10
1/1 anonim válasza:
Nagyobbacska, fél decis injekciós fecskendővel, bespriccelsz a füledbe langyos vízzel. Ez kimossa a beleszáradt fülzsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!