Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek mi bajom lehet és...

Szerintetek mi bajom lehet és hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Sajnos csak jövő hét hétfőn tudok orvoshoz menni és már nagyon meg vagyok ijedve. Már több, mint 1 hónapja köhögök, valamikor nagyon erős roham tör rám. Amikor már nagyon fojtogat a köhögés, akkor a hang is ilyen sípolós. Úgy indul, mintha száraz lenne, mert nagyon kaparja valami a torkom, de mindig jön fel kis mennyiségű, fehéres, ragadós köpet. 2 napja elkezdett a jobb oldalon, vese tájékon erősen fájni a hátam, de inkább csak köhögéskör és bizonyos helyzetváltoztató mozgáskor. Ma már szinte állandóan fáj és már a jobb oldalam és elől a bordáknál is kisugárzik.
2015. márc. 19. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
hörghurut v. tüdőhurut is lehet, kell rá vsz antibiotikum.
2015. márc. 19. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Kár, hogy időben nem mentél orvoshoz. A feleségemnek hasonló, Legionella baktérium fertőzése volt, csak antibiotikum segített. Kakukkfű tea enyhítheti a gondokat és köhögéscsillapító.
2015. márc. 19. 15:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt még hozzátenném, hogy elég hipohonder vagyok és már a daganat is megfordúlt a fejemben. Voltam a gyógyszertárban és vettem acc200-at. Antibiotikumot csak leghamarabb hétfőn tudok kiiratni.
2015. márc. 19. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!