Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Minden napos hasi görcs....

Minden napos hasi görcs. Mitől van?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan problémám van hogy már lassan egy hónapja minden nap olyan iszonyú hasi görcseim vannak hogy már nagyon nehezen tudom elviselni. Inkább a bal oldalon érzem a bél környékén. Olyan érzés mint amikor hasmenésünk van és görcsölünk én ugyan ezt érzem csak hasmenés nélkül bár eddig 3-4 naponta kellett elmennem wc-re most napi 2-3szor is... A székletem állaga is eléggé megváltozott. Eddig kopogni szokott most viszont lágy krémes és fehér kocsonyás nyálkás szerű valami van bennt. Voltam ma vérvételen kellett vinnem széklet és vizelet mintát, majd a héten lesz eredmény, jövő hét pénteken megyek ultrahangra, utána meg kell kérnem időpontot végbéltükrözésre mert addig amég nem voltam ultrahangon nem adtak időpontot. Remélem nincs semmi nagy gondom eléggé félek meg ezek a görcsök már durvák és komolyan depressziós állapotban vagyok mert nem bírom... Valakinek volt ilyen hasonló? Ja azt még ide írnám hogy félévig szedtem Cataflamot.... :( fogamra.... lehet hogy az miatt van most valami bajom? köszönöm előre is a válaszokat!

2015. aug. 3. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha fél évig szedted azt a sz*rt (már bocs, kb lónyugtató erősségű), simán úgy szarba vághatta a bélflórád, mint annak a rendje.
2015. aug. 3. 21:57
 2/3 A kérdező kommentje:
És mit tudok most tenni? már semmit? tudom hogy hü..e voltam igen :( ugy szedtem mint más a cukrot...
2015. aug. 3. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg megrázhatod a kezem virtuálisan, hogy gratulálhassak, fájó foggal orvoshoz kell menni, nem pedig mocsok erős gyógyszert szedni. Ezzel már nem fogsz tudni most mit csinálni.
2015. aug. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!