A menszeszem 2 napos volt csak . Mitől fáj még mindig a hasam?
Akkor ez most bármi lehet .
Annak örülnék ha terhes lennék , de akkor gondolom nem jött volna meg arra a 2 napra sem .
Ó nem is egy kismama menstruál az első 2-3 hónapban, csak kicsit kevesebb a vérmennyiség. Úgyhogy nyugodtan vegyél tesztet :)
Vagy valamiért nem tudott teljesen leválni most a méhnyálkahártya, szívósabban tapadt. Akkor érdemes megmutatni magad a nőgyógyásznak.
Még várok a teszttel , azóta is mindennap görcsölök lent , ma reggel kifejezetten fájt . Hullámban jön rám a görcs,nem folyamatosan fáj a nap 24 órájában .
Tegnap este a gyomorszájam is fájdogált,arra már muszáj voltam gygyszert bevenni . Lehet a kettőnek semmi köze egymáshoz ... ezt nemtudom .
Folyamatosan olvasgatok a neten , rengetek tapasztalat , sokféle vélemény van ..
Holnap,szilveszter előtt veszek egy tesztet . Lehet az még nem mutatja ki , de veszek .
Utána meg még fogok csinálni 1 hét múlva . Ha a görcseim nem múlnak , akkor viszont irány a doki . (akkor már majd 2hetes görcseim lesznek) - lehet még addig se kellene húznom az időt ?!
Szio! Nalam jelentkeztek 2 napja a hányinger, ételundor. Szurkal a hasam alja. Most csinaltam 2 tesztet. Igaz halvany, de jol lathato. Igy gondolom meg egyutt vagyunk. :-) remelem nem mehen kivul van, mert azt nem lattuk uh-on. Csak egy pici fekete pottyott. :-)
Tegnap meg maszatoltam. Ma folyasom lett. Mindenkepp tesztelj, mert azzal lathatod, hogy van e valami. Nekem kifejezettem mondta a doki, hogy figyeljem magam, mert barmi van azonnal cselekedni kell a mehenkivuli nem kizarasa miatt. En mindig azzal biztatom magam, hogy 2 nap nagyoneros verzes utan lattuk a pottyott a dokival. Nagyon felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!