Az alvászavar betegség?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet fordul elő,hogy vagy nehezen-,vagy egyátalán el sem tudok aludni.
Ha telihold van este 10 (ekkor fekszem)-egèszen reggel 7-8-ig fent vagyok,úgy hogy egy szemhunyásnyit sem alszom.
Máskor vagy nehezen alszom el vagy zavartan alszom.
Mitől lehet ez,betegsèg?
Most sem tudok aludni pedig nem tudok rólla,hogy telihold lenne
Mitől van ez?
2015. júl. 25. 04:04
1/7 anonim válasza:
felénk éjszaka is olyan meleg van hogy meg lehet bele pusztulni, én se tudok aludni meg a többiek is elég sokat fent vannak és forgolódnak.
2/7 anonim válasza:
MInden szenyezet körölötünk és elektro smog miatt is. Meleg miatt is, de én zavartalanul alszók jókat, mert egészségesen szart eszek, de meg tisztítom a testemet. és tuti tipp NONI koncentrátumot csak mom parkban kapható. Ez minimum 1 hónap és bunda alvás azzonalira is van, de az nem altató.:)
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat,de egyszeruen ez mar kiakaszt mar most 2ejszaka egymas utan,hogy egyatalan nem alszom semmit.
14evesen szedhetnek esetleg altatot?
2015. júl. 28. 00:28
4/7 anonim válasza:
Istenem! Erre ne szedj altatót, mert lehet szerv próbléma meg egyébb más is. Inkább próbáld ki a bio melatonin. Ez segíteni fog, de vizsgáltasd ki magad.
5/7 anonim válasza:
Azt akkkarom mondani isten ments hogy altatót szedj. Nem jó
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat,ha továbbra sem rendeződik a problèmám kivizsgáltatom magam.
2015. júl. 31. 21:12
7/7 anonim válasza:
Teliholdkor kevesebb melatonin termelődik a szervezetben, ezért ilyenkor érdemes pótolni, banánt egyél, vagy cseresznyét. Szedj magnéziumot, ha ezek nem segítenek, érdemes egy erősebb nyugtató teát meginni lefekvés előtt egy órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!