Mozgáshiány alvászavar vagy ételérzékenység?
Mostanában nem igazán élek egészségesen. nem mozgok csak ülök és mellette nem táplálkozok túl rendszeresen és nappal alszom és éjjel vagyok ébren.(kb úgy hogy fekvés reggel 6-8 kelés pedig olyan délután 4-6) kb 5 hónapja csinálom ezt meg kihagyom a reggelit napi egyszer eszem és ez az egész most kezd "hatni"(gondolom).
Tüneteim: Egész napos nyomottság,fáradtság érzed,alacsony pulzus(60 körül),nappali émelygés ami késő éjszakára elmúlik,Rosszul alszom van hogy több óra mire elalszom,szájszárazság(gondolom emésztőrendszer miatt), napi kb 2 óra hányinger,étvágytalanság,hideg végtagot,néha szédülés,erőtlenség/gyengeség,enyhén depresszív hangulat,halálfélelem/szorongás is néha.
A fent leírtaktól van ez vagy mi lehet? arra is gondoltam hogy Ételérzékenység de nem tudom pontosan melyik a kiváltó ok vagy esetleg mind ,és hogy mit tehetek hogy jobb legyen? úgyhogy tippeket várok hogy mit hogyan csináljak szerintetek és mi lehet a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!