Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » MÉREG! Levofloxacin (sandoz),...

MÉREG! Levofloxacin (sandoz), Leflokin (teva), Ciprofloxacin, Fluorkinolon mellékhatásokban szenvedő emberek tapasztalatait várom?

Figyelt kérdés
Magyarországon egyre több,orvos háziorvos írja fel a Levofloxacin,leflokin (ciprofloxacin) tartalmú gyógyszereket,amik külföldi leírások szerint inkább kemoterápiás szereknek felelnek meg mintsem antibiotikumoknak,nekem valószínűleg többek között állandó fülcsengést okozott,szétbontotta a porcszöveteimet,izomgyengeséget-izomfájdalmat,homályos látást,memória problémát okozott!!A tünetek nagy része több mint három hónapja azóta is fent áll.Amerikában kb.2009 óta tüntetnek ezen gyógyszer ellen,több oldalon is azt találni hogy a Ciprofloxacin MÉREG!!Nagyon gondolja meg mindenki,hogy milyen "gyógyszert" szed be ,mert az élete múlhat rajta!Továbbá várom azon emberek hozzászólásait akinek,tapasztalatai vannak ezekkel a "gyogyszerekkel" vagy a mellékhatásaikat tapasztalták illetve tapasztalják.Köszönöm

2015. júl. 10. 01:02
 81/91 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! FQ mérgezésem volt 2017 decemberében, teljes agyi diszfunkció, látásromlás, pánik rohamok, totális insomnia - volt hogy 8 napig 1 percet sem tudtam aludni, rémálmok, 2x szívrohammal vitt be a mentő. Mindenem fájt, folyamatos fülzúgás magas ííííííí hangon a fejemben. Úgy voltam, hogy nekem annyi. Most 2020-ra jöttem úgy rendbe, hogy úgy érzem, hogy kaptam még egy esélyt... b+ k kész voltam. Szóval ba__djon meg az orvosom!
2020. okt. 19. 13:11
 82/91 anonim válasza:
100%

[link]

Avagy miért ne szedj Ciprofloxacint.

2020. dec. 15. 23:27
 83/91 anonim ***** válasza:
100%
Húgyúti fertőzésre kaptam. Az első szem bevétele után éreztem a tompa nyomottságot, erős hangulatzavart, depressziót. Első este egyetlen percet nem aludtam, vert a szívem egész éjjel, ideges voltam, szorongtam. Második, harmadik nap dettó. Negyedik szemet mikor beszedtem, már súlyos pszichés tüneteim voltak napközben pánikrohamokkal, heves szívdobogással. Kb 140 volt a pulzusom minden nap, a szívem majd kiugrott a helyéről. Első három nap egy szemet nem aludtam. A negyedik szemet mikor beszedtem megmaradtak a tüneteim, de a szívem még gyorsabban vert, volt, hogy nem kaptam levegőt már pár másodpercig, majdnem elájultam. Akkor azt mondtam ennyi volt. Ez egy brutális gyógyszer. Napokig nem aludtam semmit. Az elhagyás után két nappal csillapodtak a mellékhatások, aztán elmúltak. Újra tudtam aludni. Soha többé ezt a gyógyszert nem fogom beszedni, szó szerint a halál küszöbén voltam a mellékhatások miatt.
2021. jan. 4. 08:23
 84/91 anonim válasza:
100%

Mindenkit üdvözlök. Segíteni szeretnék azoknak, akik a fluorkinolonok mellékhatásaitól szenvednek.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy SOHA ne szedje be ezeket a gyógyszereket. Eredetileg nem is írhatnák fel az orvosok, csak abban az esetben, ha valaki életveszélyben van és másik antibiotika nem használ. Benne vagyok egy német/osztrák/svájci csoportban, ahol nagyon sok károsult van, köztük én is immár 17 hónapja. Elöfordulhat, hogy valaki nem észlel elöször mellékhatást, de a következö 1-2 -3 alkalommal hirtelen sok és nagy baja lehet. Sokan nem is tudják, hogy miért fáj a lábuk. válluk , achilles ín stb..elmennek ortopédiára, vagy depressziósok a pszichológushoz,vagy más bajokkal másik orvoshoz stb. Ki gondol az antibiotika hatására? az az egészben a legrosszabb, hogy a mellékhatás nem mindig rögtön jelentkezik, hanem jöhet hónapok, esetleg 1-2 év múlva is. Sajnos az orvosok ilyenkor nem hiszik el, hogy a sok fájdalom az antibiotika hatására jelentkezik. Nagyon sok példát ismerek,söt nekem sem hitt senki.... Szerencsére én csak 3 tablettát vettem be...de sajnos az is elég volt ahhoz, hogy 17 hónapja még mindig küzdök a gyógyulásért, szerencsére ha lassan is, de egyre jobb lesz. Ez egy nagyon hosszú út és kitartást követel. Egy orvos van Németországban (Dr. Stefan Pieper)aki erre specializálódott, rengeteg betege van különbözö országokból. Èn is hozzá járok.Leírom, az én kezelésem miröl szól.

Tüneteim ezek voltak: Rettentö erös fájdalmak kezdettöl fogva ( s egyesek még vannak is):nyakfájás, nyelési nehézség, vállfájás, csípö.- különbözö izületi,-izomfájások, Achilles ín,szívdobogás, allergiák kialakulásastb...alvászavar, izzadás.... nekem szerencsére nem voltak neorológiai problémáim.

NAGYON FONTOS. ha ezt olvasod.... azzonnal el kell kezdeni ACC akut köhögés elleni gyógyszert, mert abban van egy anyag, ami a fluorkinolon károsodás ellen elengedhetetlen (N-Acetyl-Cystein a neve) Németországban van egy NAC nevü kapszula, az még jobb, mert abban nincs semmi adalékanyag, én azt szedem...de az ACC is jó . Jó minöségü Magnézium magasan adagolva Citrat, malat, vagy glycinat Vitamin C, Q10, Kurkuma( bors nélküli jobban elviselhetö), D3 Vitamin K2-vel, B12Vitamin ,Bélbolyhok rendbetevése probiotikumokkal Ezek nagyon fontosak.... de én sokáig szedtem még PQQ-t is, azt most hagytam el ennyi idö után .Szedem most is a GABA kapszulát, fontos egy nagyon jó minöségü multivitamin tabletta, én ezt szedem , ebben nagyon sok jó van : MVMA Antioxidant Protokoll.

Az étkezés nagyon fontos.!!!!!! Semmi étkezési cukor ( lehetséges kevés Erythrit, kókuszcukor vagy gyümölcscukor) Egy ideig gluténmentes étkezés,CSAK bio és nagyon kevés hús (1-2x/héten) marhahús, amiben 100% semmi antibiotika nincs....szárnyasok csak akkor, ha valaki saját maga tenyészti és biztos benne, hogy nem kap a csirke antibiotikát. Kevés szénhidrát, semmi kávé, semmi fekete tea ( Koffein) semmi alkohol. Böjtölni intervall módra..... tehát 16 órán keresztül semmit sem enni, csak inni ( koffeinmentesen!) , 8 órán át lehet enni. Alvászavar esetére segít az ASCHWAGANDHA por. Fontos a Kollagen szedése ( itt vigyázni melyiket, én halzselatint szedek)

TILOS: Ibuprofén, Paracetamol, Diclofenac (NSAR gyógyszerek) , Kortizon hatása rettentö rossz!!!!! Èrzéstelenítés esetén pl. fogorvosnál adrenalin nélküli érzéstelenítö!!!!! Ezek megsokszorozzák a bajt!!!!!!! Narkózis esetén csak Propoferolt kérni!!!!!

SEMMI SPORT!!!!!! ) A sporttól még rosszabb lesz a helyzet. Semmi nehezet emelni. Ami viszont fontos: az inakat és izmokat nyújtani gyakorlatokkal, s azokat a pontokat a testen 1-2 percig nyomni, ahol a nyomás alatt érzékeny ( osteopressur a neve németül) Nekem van ilyan "nyomogatóm" azt használom de foghattok egy tompa tárgyat, azzal nyomhatjátok a különbözö pontokat....MINDEN NAP!!!!!!!

Nagyjából ezeket csinálom....Sokba kerül a sok étrendkiegészítö, rettentö nagy munka az egész, ez mind kemény, de sokat segít. Ezek az én tapasztalataim, talán segít nektek is valami belöle.

Mindenképpen vizsgáltassátok meg a véreteket, az is fontos, hogy megnézzék a PEROX értéket.... nekem az nagyon magas , most kezd lemenni...

Remélem, tudtam nektek segíteni. MIndenkinek jobbulást kívánok szeretettel.

2021. jan. 6. 19:02
 85/91 anonim válasza:
100%
Nagyon sajnálom a mellékhatásokkal küzdőket, de egy dolgot nem hallottunk senkitől, mit kéne szedni a levofloxacin helyett? Kinek mit ajánlottak helyette?
2021. márc. 26. 23:32
 86/91 anonim ***** válasza:
84%
Én egy ideje ha felfázom,a dm ben kapható mannózt szoktam inni és pikk pakk rendberak. Krónikus felfázó voltam, véres vizelettel, mindig ezeket az erős antibiotikumokat írták föl.
2021. márc. 27. 12:08
 87/91 anonim ***** válasza:
100%

Akik LEVOFLOXACIN-t szedtek prosztata, mellékhere, felfázás probléma miatt és nem bírták a mellékhatásokat és abbahagyták, mit szedtek helyette vagy maguktól gyógyultak meg?

Az érdekelne akivel ilyen történt, az utána, hogy gyógyult meg? Mit kapott helyette?

Nem csak Levofloxacin, Ciprofloxacin, Fluorkinolon. Ha ezeket nem szedi be valaki, prosztata, mellékhere, felvázás probléma esetén, AKKOR MILYEN GYÓGYSZER MARAD AMI SEGÍTHET?

Mert értitek oké MÉREG, tényleg nagyon FÉLELMETES, nekem 1x felírták lett is bajom. Most megint kijött a prosztata gond, 1 hétig szedtem is a levo-t, rosszul voltam, de a gondom nem múlt el, magánorvoshoz is több hét bejutni, de ha be is jutok (mert ügyeleten csak a levo-t ismerik) akkor MILYEN ALTERNATÍVA VAN?

Köszi!

2021. szept. 30. 11:52
 88/91 anonim válasza:
32%
Ezt a sötétséget. Inkább kemoterápiás szer. Antibiotikum te ökör. Sötét fogalmad sincs mi a különbség. Mindenféle fasz oldalakat elolvasni aztán alámerülni a sötétségbe. Pócs Alfréd meg ilyen majomoknak az oldalait olvasni meg nézni a youtube szennyeiket. Pont ilyenek ezek az antibiotikumos oldalak is. Ezerszer megcáfolják ezeket az ökörségeket de azért csak nyalják ezt a sok ökörséget. Képtelenek megérteni mi az a ritka, gyakori, nagyon ritka mellékhatás. Elolvassa a rendkívül tudós orvos magyar, mindet érzi. Pont ő a 10 ezredik ember. Pont. A kockázatot az előnyhöz képest azt megint nem tudja felfogni. Minden orvos hülye. Minden orvos ész nélkül írja fel. Persze. A páciens meg nem hülye, hogy félig szedi be.
2022. dec. 19. 21:13
 89/91 anonim válasza:
100%

A sötétségről: a fluorokinolonok toxikus hatása a tudomány számára is ismert már (btw. létezik a valóságban sokminden, amire a tudomány még nem figyelt fel vagy nem kutatott ki). Itt a magyar OGYÉI állásfoglalás: [link]

Hasonlót kiadott az FDA és az EMA is. Sajnos sok orvos nem up to date, vagy nem olvassa, vagy nem veszi komolyan ezeket. Én 1db Ciprinol 500mg tabletta mellékhatásaitól szenvedek több, mint egy hónapja: zúg a fülem (elviselhető) és nem tudok sportolni, mert megfájdulnak az izmaim, ízületeim. Háziorvos nem veszi komolyan, mondván az ember öregszik, de azért furcsa véletlen lenne, ha egy tabletta bevétele után néhány hét alatt 10 évet öregednék, ráadásul minden nálam jelentkező mellékhatás már dokumentálva van.

máj. 11. 20:13
 90/91 anonim ***** válasza:
1 szemet vettem be tegnap és olyan rosszul lettem, hogy kidobtam a kukába. Kar hogy nem vettem észre előbb ezt a posztot, akkor biztosan nem veszem be azt az 1 szemet sem. Mi a szarert kell felírni meg mindig ezt a gyógyszert egy sima arcüreggyulladásra? 😡😡
máj. 28. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!