MÉREG! Levofloxacin (sandoz), Leflokin (teva), Ciprofloxacin, Fluorkinolon mellékhatásokban szenvedő emberek tapasztalatait várom?
3 szemet szedtem be a 10ből
Nem baj hogy nem tudtam aludni kb bediliztem tőle . SírÁS PÁnikrohamok
Amúgy is elég nehéz időszakon megyek át de azért így nem szoktam lenni
Nem véletlenül írják rá h az egyik mellékhatás a befejezett öngyilkosság.
Szóval sírtam nem volt erőm fájtak az izmaim homályosan láttam ami vezetéskor tünt fel . Ideges voltam nagyon durva volt.
Voltam másik dokinál. Mondta h egyes országokban már nem árusítják a gyógyszert.
És oké valakinek biztos nem lett baja tőle
De én 2 éve más néven de ugAnezt kaptam akkor azt hittem hog bediliztem akkor sokáig szedtem de aki segített nekem azzal ordítottam.
Kaptam most Augmentint. És ezek nem rémtörténetek velem is megtörtént és amúgy ja 2 éve kb végigszedtem mert azthittem a felfazas majd elmulik tole nem mult el.
Most meg ha elmult volna sem erdekel.
Szerintem.mar forgalmazni is hulyeseg.
Vannak mas antibiotikumok amik jók és nem okoz ilyen tüneteket szerintem 2 napot végigbőgtem és a kva gyógyszertől. Nem rémtörténetek ezek. Saját tapasztalatom senkinek nem kívánom.hogy érezze a mellémhatásokat. Lehet durrogni hogy ostoba vagyok stb de tényleg k...a gáz ez a gyógyszer. Aki kitalálta azzal etetném meg. ! Puszika.
Igen méreg a Leflokin.Szeptemberben egyerős megfázásra kapta a férjem de csak5-ötszedett be mert olyan erős fájdalmat érzett a külső lábszárában,hogy alig tudott menni.A peroneus inat kezdte ki"gyógyszer".5 orvosnál jártunk de egy sem ismerte az inakra gyakorolt hatását,
pedig a papírján rajta van, hogy akár Achilles ín szaka-
dást is okozhat.Ráadásul kerestem egy címet ahova bejelenthetem a mellékhatást de a kísérő papíron semmi sincs. Az orvosok olyan gyógyszereket írnak fel melyeknek
nem ismerik a mellékhatásait.A férjem megrokkant, alig tud
menni.Úgy látszik, hogy az orvoslátogatók"jól" dolgoznak.
A férjem megrokkanását nem hagyom annyiban.
Ilyen hatású mérget nem lenne szabad forgalomban tartani!
Várom a további tapasztalatokat. Köszönöm
Egy hete fejeztem be napi kétszer 500mg ciprofloxamin szedését húgyúti fertőzésre.
Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam,viszont nem hozott teljesen rendbe.Visszamentem a dokihoz,most napi egyszer 500mg levofloxacin sandozt kell szednem és egyúttal leadni tenyésztésre vizeletet.Egyenlőre ettől a gyógyszertől sincs mellékhatás,remélem nem is lesz.Viszont a tenyésztés eredményére kiváncsi vagyok,mert még mindig 3 percenként pisilek és néha még ég is:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!