Gerincbetegség okozhat gombócérzést toroktájon? Másnak volt már ilyen?
Figyelt kérdés
A nyakam különösebben nem fáj, de ez az idegentest érzés folyamatosan megvan, ha nyaktornát csinálok erősödik az érzés. Reggel felkelés után még jó, és fokozatosan lesz rossz. A tartásommal van némi baj ez tény, de ez az érzet valós vagy csak beképzelem? Régebben mondtam az orvosnak is de az nem foglalkozott vele. Akinek van hasonló tapasztalata, nagyon örülnék ha adna pár tippet mit tehetnék ;)2015. jún. 3. 11:37
2/5 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül okolom az orvost hogy így tett. Belgyógyász és azt mondta, hogy szerinte beképzelem meg h húzzam ki magam. De szívesen várom olyan emberek válaszát akik tapasztaltak már hasonlót.
2015. jún. 3. 14:55
3/5 anonim válasza:
Gombócérzés a torokban általában stresszes tünet, de lehet pajzsmirigy probléma is, vagy gégészeti dolog, sőt refllux is, ki kellene vizsgáltatni az okát, ha nem múlik.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nemrég csináltattam általános vérképet meg külön pajzsmirigyre is, szerencsére minden a legnagyobb rendben. Ezért is mondta a doki hogy beképzelem.meg hogy próbáljak meg egyenesen állni. Van pánikbetegségem először akkor jött elő de én akkor is a testtartással tudom csak összefüggésbe hozni a dolgot. :/
2015. jún. 3. 15:41
5/5 anonim válasza:
A nyaki csigolyák súlyosabb spondylosisa vagy elcsúszása okozhat tüneteket a torokban, nyelési problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!