Görnyedt tartást több évtized után lehet korrigálni? (ki tudom magam húzni, csak a lapocka mellett elkezd fájni egy izom rendkívüli intenzitással ha ezt teszem)
Figyelt kérdés
A gyerekkori rossz tartás miatt gerincferdülésem van, olyan mértékű, hogy egy kissé a medence is el van billenve egyik oldalra, emiatt pár cm-mel egyik lábam rövidebbnek tűnhet a másiknál. Ha megpróbálnám magam kihúzni rövtön elkezd fájni az izom a lapocka mellett, ahol csomók is találhatóak, gondolom a rossz tartás miatt az izom össze van húzódva. Ilyen korban már nem érdemes ezzel mit tenni, hátizmot sem érdemes erősíteni, mert "azt serdülőkorban kellett volna"? 30 éves vagyok.#gerincferdülés #gerinc #gyógytornász #gyógytorna #hátizom #gerincprobléma #izomfájdalom #gerincbetegség #csuklyásizom #izomgyengeség
2015. jan. 1. 20:04
1/1 mi a fene válasza:
Sosincs késő az egészséggel foglalkozni, ebben a korban szerintem lehet, fokozatos terheléssel, ha másért nem hogy tovább ne romoljon az állapotod. Kérd ki gyógytornász segitségét, és ússzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!