Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a fene bajom lehet?

FIVESTAR kérdése:

Mi a fene bajom lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

vasarnap ota eleg furan erzem magam. mintha valami baj lenne az agyamba. sokszor nem ertem amit mondanak suliba, baratok...

vagy nem is hallom csak latom hogy jar a szajuk

ha hallom, akkor sem tudom felfogni es sokszor vissza kell kerdeznem

nem olyan a reakciom se mint eddig

Folyton faj a fejem es aludnek. Pentek ota nem ettem rendesen csak nagyon keveset, sokat dohanyzom, hetvegen bulizom

viszont most nagyon meg vagyok ilyedve mert ez mar tart par napja

Ja es nem alszom tul sokat

2015. máj. 21. 19:52
 1/4 szamo77db ***** válasza:
Mikor pihented ki magad úgy igazán utoljára? Tedd meg! De ha nem javul az állapotod, fordulj orvoshoz.
2015. máj. 21. 20:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Orvos semmi kepp

utoljara? Talan 1 honapja

aktiv, vagy passziv pihenes?:))

Amugy 16/F

2015. máj. 21. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

A gond azzal van,hogy túlhajtod magad...azzal, hogy nem alszok sokat, sokat cigizel, bulizol stb. nem teszel jót magadnak. Sőt! Elfogod érni, hogy a szervezeted ki fog bukni és kórházba kerülsz.

Pihenned kellene, a bulizást visszább venni, enned is kellene,mert a szervezetednek nincs miből energiát nyernie!

A legfontosabb neked most: PIHENÉS, ÉTEL, FOLYADÉK!

Ha tovább csinálod ezt az életmódot, elhiheted, hogy orvosnál fogsz kikötni, ha akarod, ha nem.

Anno és én nem 16 éves voltam, hanem 24 csináltam ezt a hasonló életmódot, csak nem buliztam. Nem ettem, nem ittam, nem pihentem, cigiztem rengeteget..és meglett az eredménye!....Na azután gondolkodtam el, hogy talán mégse kellene ezt tovább folytatni!

2015. máj. 22. 06:43
 4/4 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Nekem ez a rengeteg stressztől volt!

2015. máj. 22. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!