A természetgyógyászoknak lehet hinni?
Csak a pénzt nézi?
Amúgy kért tőlem 20 ezret! csak néztem! 1 óra vizsgálatra.
Annak hiszel akinek szeretnél, én személy szerint már senkinek sem hiszek igazán.
Ebbe beletartoznak ám a sotén képzett orvosok is :3
Elvi szinten bárkinek lehet igaza, gyakorlatban a gyógyítók/orvosok többsége téved (ettől még lehet igaza van, mert hisz abban amit csinál). Pl. az orvosi képzésél kiemelkedően fontos, hogy maga az orvos általában hisz abban a baromságban amit csinál. De hát.. jobb fenntartásokkal kezelni a hitüket.
Az a baj, hogy míg a természetgyógyászok jobbára ártalmatlan szerekkel, módszerekkel foglalkoznak. Jó esetben. Na most ha valaki ebben hisz, ilyen módon közelíti meg a betegségeket is, olyan a világnézete, hogy ilyen kevésbé materialista módon szemléli a dolgokat, akkor ezek a kezelések működhetnek.. nem sok mellékhatásuk van.
Ugyanakkor ott van a konvencionális orvoslás, full materialista, a módszerei gyakorlatilag gyógyszerek, mérgek alkalmazása.. és bakter, aki ezekben a mérgekben hisz, materialista, vegyszerektől vár gyógyulást, az eleve egy elcseeeeszett 'gyógymódnak' teszi ki a szervezetét. Úgyhogy.. nos igen, én ezért fogadok szinte mindent kételkedéssel.
Ebbe beletartozik az is, hogy rohadjanak meg a sarlatán természetgyógyászok :D
Boldogan, 1 cellában a sarlatán orvosokkal persze.
Nem igazán értem a sirámod, mert nem logikus.
Egy természetgyógyászhoz ákkor szokunk menni, ha tudjuk, mire képes és mennyit kér a rendelésért. Ha fürödni mész, ott sem ugrol fejest az ismeretlen vízbe.
A megbízhatóknak általában van egy weboldaluk, ahol minden fel van tüntetve és nem utána jajgatunk, hogy átvert.
Szerintem a kérdésed kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!