Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhatja ezeket a dolgokat?

Mi okozhatja ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés

1.Ég és fáj a hasam.

2.Fáj a fenekem. ( ez nem tudom mitől van a többit sejtem )

3.Sokat böfögök, fingok , és megváltozott a székletem, emésztésem.

2015. ápr. 14. 19:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ megnyugtattál és nem abban az életkorban vagyok pont ma volt a 13. szülinapom.
2015. ápr. 15. 18:59
 12/16 A kérdező kommentje:
És még arra lennék kiváncsi hogy ezek nem a végbélrák tünetei ?
2015. ápr. 15. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:

nem valószínű, hogy rákod lenne. ilyen korban a fenék fájdalom (ami egyébként végbélnyílás jelent, ugye?) a már említett repedés vagy aranyér miatt lehet pldául. és a végbélrák nem járna fekete széklettel, hanem friss piros vérrel.

le tudnád írni, hol szokott fájni a hasad? (bal-közép-jobb, fent v lent?, szúró, égő jellegű,m vagy tompa..?)

és a fekete széklet anélkül van, hogy gyógyszert fogyasztanál?

tényleg menj minél előbb gasztroenterológushoz, hogy pontos véleményt kapj és megnyugtathasson, vagy szükség esetén kezelhessen. én itt kérdezgethetek, de semmi sem helyettesíti a személyes vizsgálatot, mert mindenkinél kicsit különböző tünetei lehetnek egy adott betegségnek.

az is lehet, hogy kis nyálkahártya felmaródások keletkeztek a gyomrodban (még nem fekély), erre hajlamosíthat, ha gyulladásgátlót-fájdalomcsillapítót szed, túl sok kólát, savas dolgot, rágót fogyaszt valaki, és ez is okozhatja a fekete székletet.

2015. ápr. 15. 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem. 13 évesen sokkal valószínűbb a lisztérzékenység.

Nyugodj meg, mondd el a szüleidnek, mi a baj, el fognak vinni dokihoz.

2015. ápr. 15. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:

kedves előző válaszoló, az eredeti kérdésben szereplő tünetekre valóban a gluténérzékenység lehet a megoldás. de a melaenára is??? azért azt nem hiszem..

mondjuk mindegy, a lényeg hogy orvos kell

2015. ápr. 15. 20:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat ! A hasam égni szokott és tompán fájni. Bordák alatt és a gyomromban.
2015. ápr. 15. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!