Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom van? Senki nem hisz...

Mi bajom van? Senki nem hisz nekem, félek, meghalok.

Figyelt kérdés

Amint néhány kérdésemben már írtam, novemberben kezdödött, azzal a panasszal, hogy beszúr a szivem (mell alatti csontnál)! Nem tulajdonítottam neki nagy jelentõssèget, mondván a fáradtságtól, kimerültségtöl lehet... Volt két nap februárban, amikor elég húzós napokon voltam túl, akkor naponta rengetegszer beszúrt, nem is tudom hogyan éltem túl. A panaszok enyhültek, egészen mostanáig. Volt egy hörghurutom, köptem a zöldet rendesen. Közben persze izomlázam is volt, ami fokozta a tüneteket. Mostanra mindkettö elmúlt, viszont már mindenem fáj! A hátam, a hasam, a mellkasom, az oldalam... néha a derekam is. Mintha böfögni is sürübben kellene. Elmemtem vérvételre, sehol egy csillag, minden értékem jó, a vaskötökapacitás lett egy picit magas. A panaszaim nem szünnek meg, állandósultak, folyamatosak. Két hete bögök, félek, nem akarok meghalni. A szüleim (anya, nagymama) azt mondják depresszió, s már elöre röhögnek, hogy majd jól begyógyszereznek. Èn nem zárom ki, hogy ez pszichoszomatikus lenne, de könyörgöm, csak én érzem, hogy FÁJ! Hétfön megyek a háziorvoshoz csak félek késö lesz... Ja és a gyomorkorgásomat meg sem említettem, ami persze a lassan három heti idegeskedéstöl is lehet.

Nyugtassatok meg egy kicsit, most sem tudok aludni...

18/L

2015. márc. 28. 01:58
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
És mikor nem vagy egyedül jelentkeznek a tünetek?
2015. márc. 29. 13:21
 22/31 A kérdező kommentje:
igen!
2015. márc. 29. 16:03
 23/31 anonim ***** válasza:

Írjad, hogy pontosan milyen szituációban jelentkeznek a tünetek. Kell néhány faktor, pl hányan vesznek körül, mikor ettél utoljára, mit ettél akkor, ilyen dolgok. Ha korrelál valamelyik a tünetekkel, akkor azt ránézésre látni fogod, és tudni fogod, hogy mi váltja ki őket. Ha állandóan jelentkeznek, akkor ez nyilván nem működik, de gondolom nem ez a helyzet.

Lehet, hogy pánikbetegséged van, és félsz egyedül lenni, bár ez szerintem elég ritka lehet, mert általában pont, hogy a tömegtől szoktak félni, de én nem zárnám ki ezt sem. Arra általában a pszichiáterek szoktak felírni gyógyszert, ami lenyugtat. Nem tudom, hogy hosszú távon mennyire sikeresek az ilyen terápiák, az a benyomásom, hogy nem nagyon, de végső esetben érdemes lenne ezt is megpróbálni. Hacsak nem ment el teljesen az életkedved, akkor nem hinném, hogy depresszió.

Amit még kipróbálhatnál az valamilyen probiotikum pl jutavit, és élelmi rostokban gazdag étrend (zöldség, gyümölcs, teljesőrlésű gabona, stb...), hátha javít valamit a hasmenéseden.

A komoly betegségekkel pl perforált fekéllyel, vakbélgyulladással, stb... nem szokták napokig húzni. A tiéd egyáltalán nem tűnik halálosnak, ne temesd még magad! :-)

2015. márc. 30. 05:06
 24/31 A kérdező kommentje:
Tudom én mi bajom van... na jo ez így nem igaz, de! Voltunk vizsgálaton. Doktornö hasi ultrahangot kért meg azt mondta pszihés is lehet, a halálfélelem miatt. erre ugye adott telefonszámot, h idöpontot kell kérni. Anyám erre azt mondta h akkor dögöljek meg!!! Igen, azt hiszem itt kezdödnek a problémák... már egy óràja itthon vagyunk, azon kívül, hogy szapul semmit sem csinál. Gyülöl, legföképpen.
2015. márc. 30. 11:12
 25/31 anonim válasza:

Hogy tud egy anya ilyet mondani? :O

Lehet, hogy pszichés, de ha az, attól még támogatnia kéne, és nem lehúznia :(

2015. márc. 30. 11:26
 26/31 A kérdező kommentje:
mindegy.
2015. márc. 30. 12:36
 27/31 anonim válasza:

Szia! Nálam is ez a helyzet, szinte ugyanott fáj mint neked..

Lehet, hogy a stressztől van, attól szúrhat a szíved és fájhat a mellkasod.. Én is bepánikoltam rendesen mert 1 évvel ilyenkor hipochondriás voltam, féltem a ráktól, de túl vagyok rajta..

Meghalni nemfogsz, csak annyit kell tenned, hogy gondolkozz el azon, hogy mostanság min szoktál idegeskedni és merengj el benne, hogy tényleg ezen idegeskedek..

Nem nagy ügy.

2015. márc. 30. 19:40
 28/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot. meditálni szeretnék, hátha az segít. Igyekszem kifelé jönni belőle, amennyire tudok. Mi "betegek" tartsunk össze!
2015. márc. 30. 20:44
 29/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

igazából a legnagyobb baj, amit leírtál, hogy a családtagjaid kiröhögnek.

Te szenvedsz, félsz, rettegsz, ők meg röhögnek.

Borzasztó dolog lehet ez, akkor is, ha nincs semmi testi bajod.

Mert nyilván a pánikod, a rosszulléteid, a félelmeid amiatt vannak, hogy egy ennyire ellenséges közegben nőttél föl.

Erre a pszichoterápia lehet a gyógymód.

Addig is erősítsd magadat, és bízz magadban.

Ha valami nagyobb bajod lenne, azt az ekg. stb kimutatná. Még lehet valami idegbecsípődés is, főleg, ha napjában többször hasogat.

Én volt, hogy azt hittem tüdőgyulladásom van, annyira fájt a tüdőm, és kiderült, hogy idegbecsípődés.

Próbálj olyan emberek közelében lenni, akik támogatnak, és nem nevetnek a szenvedéseden.

Sok erőt, kitartást kívánok Neked!

2015. ápr. 1. 14:23
 30/31 anonim ***** válasza:
Ez amúgy annyira gáz, mikor ilyen hülyék a szülők. Nekem anno anyám azt mondta a pszichés problémáimra, hogy nem orvos kell nekem, hanem ki kell belőlem verni. Ja, hogy ettől a hozzáállástól lett? Hmm.. Sok pénzembe került "felnőttként" helyrehozatni a hülyeségüket.
2015. ápr. 1. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!