Mi bajom van? Senki nem hisz nekem, félek, meghalok.
Amint néhány kérdésemben már írtam, novemberben kezdödött, azzal a panasszal, hogy beszúr a szivem (mell alatti csontnál)! Nem tulajdonítottam neki nagy jelentõssèget, mondván a fáradtságtól, kimerültségtöl lehet... Volt két nap februárban, amikor elég húzós napokon voltam túl, akkor naponta rengetegszer beszúrt, nem is tudom hogyan éltem túl. A panaszok enyhültek, egészen mostanáig. Volt egy hörghurutom, köptem a zöldet rendesen. Közben persze izomlázam is volt, ami fokozta a tüneteket. Mostanra mindkettö elmúlt, viszont már mindenem fáj! A hátam, a hasam, a mellkasom, az oldalam... néha a derekam is. Mintha böfögni is sürübben kellene. Elmemtem vérvételre, sehol egy csillag, minden értékem jó, a vaskötökapacitás lett egy picit magas. A panaszaim nem szünnek meg, állandósultak, folyamatosak. Két hete bögök, félek, nem akarok meghalni. A szüleim (anya, nagymama) azt mondják depresszió, s már elöre röhögnek, hogy majd jól begyógyszereznek. Èn nem zárom ki, hogy ez pszichoszomatikus lenne, de könyörgöm, csak én érzem, hogy FÁJ! Hétfön megyek a háziorvoshoz csak félek késö lesz... Ja és a gyomorkorgásomat meg sem említettem, ami persze a lassan három heti idegeskedéstöl is lehet.
Nyugtassatok meg egy kicsit, most sem tudok aludni...
18/L
A híg széklet is lehet stressz tünete, de amúgy tényleg inkább aludnod kéne, ahelyett hogy ezeken agyalsz. Feltűnt hogy 2 körül meg 7 körül is írtál, a rendszertelen alvás is tud okozni fura tüneteket.
Szerintem próbálj meg lazítani, egy kicsit ne törődj se azzal hogy savasabb a gyomrod, se a széklettel, se a mellkasi fájdalommal (tudom könnyű ezt mondani, de tudatosan próbálkozol sikerülni fog)
Utána pihend ki magad rendesen, mert van egy olyan érzésem, hogy nem is alszol rendesen, utána ha nem is sportolsz, mostanában tök jó idők vannak, menj ki sétálj nagyokat :)
Nem állítom, hogy biztosan pszichés dolgok amiket írsz, de azzal hogy ennyire foglalkozol vele, nem lesz jobb akkor sem ha nem az, és akkro sem ha az. Szóval nyugi, súlyos bajod biztos hogy nincs, az látszott volna vérvételből. Annyit tudsz tenni, hogy nem agyalsz rajta, hanem rábízod az orvosra a betegség oldalát, te meg tudatosan megpróbálsz picit rásegíteni a szervezetednek :)
komoylan kezdhetnéd azzal, hogy hagyod pihenni a szervezetedet, amikor arra van szüksége :D
"Szia, bár nem vagyok szakember, szerintem egyetlen "betegség" produkál ilyen tüneteket, hipochondria."
Rohadtul nem. Ismerősömnek olyan fájdalmai voltak, hogy kihúzattatott egy csomó fogát, meg már az ajtófélfába verte a fejét, azért, hogy inkább az fájjon. Nagy nehezen találták meg mi baja van, valami pszichiátriai alapon volt, valójában nem is volt fájdalma, fizikai baja semmi sem volt, nem tudom már a nevét a dolognak, de a középkorú nőknél a leggyakoribb, ő meg egy fiatal fiú volt akkor szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!