Orrpolipom lehet vagy esetleg valami más? (lent)
Figyelt kérdés
Tudom el kellene mennem orvoshoz, de gondoltam kérdezek itt is. Nezehen kapok levegőt mindha valami mindig lenne az orromban ,ha kifujom akkor is. Burkoló vagyok, lehet a por meg hasonlók, de igazából nem tudom mikor vettem levegőt akadálymentesen mindkét orrnyilásomból. Kösz előre is2015. márc. 27. 21:40
1/4 anonim válasza:
Igen az orrpolip sanszos orrsövényferdüléssel együtt. Allergia is lehet, kialakulhatott porallergia. Ha gyerekkorod óta nem kapsz levegőt, tuti polip, amit a CT ki fog deríteni. Ha eleve kicsi az orrmelléküreged az eleve hátrány, attól sokszor folyhat az orr mert nem szellőzik rendesen és hamar telítődik. Nálam ezek a problémák kombóban vannak/voltak: kis orrüreg+ allergia+orrsövényferdülés+2 oldali polip. Megműtöttek, azóta polip ninc,s de hamar megtelik az orrom és mindig folyik, de legalább némi levegő jön a műtét óta.
2/4 anonim válasza:
Sorstárs!! Én is erre gyanakodtam a meglévő orrsovenyferdules mellett de két egymást követő évben is pont márciusban sulyosbodnak a tünetek, siman lehet allergia is. Csináltass allergia tesztet, ezen kivul fül orr gegeszet.
3/4 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, am szerintem nekem is van orrsövényferdülésem
2015. márc. 28. 00:00
4/4 anonim válasza:
Simán lehet allergia, én évekig nem kaptam levegőt tőle. Nálam penész meg valszeg por is van. Egyiket sem dobta ki a teszt, de a penészt kiirtottam a lakásból, és nagyon sokat javult utána a légzésem, az ízületi problémáim és a látásom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!