Ez depresszió? Vagy esetleg más féle betegség? (Többi lent)
Figyelt kérdés
2 hete semmi kiváltó ok nélkül magamba fordultam teljesen (anyunak is feltűnt), nem szeretek társaságban lenni,sőt ha kimegyek esetleg az utcára,akkor valamiért mindenkire csúnyán nézek.. Nagyon könnyen elsírom magam,a jelentéktelen dolgokon is. Üresnek érzem magam. Mintha fájna a lelkem (máshogy nem tudom elmagyarázni,remélem értitek). Kezd elő jönni egy "gonoszabb énem". Szinte egy barátomra se akarok barátként tekinteni. Ha valami jó történik velem,akkor max 1 percig tart a nagy boldogság,utána megint rosszul érzem magam.Nem vagyok valami beszédes mostanában,inkább élek a "saját világomban". 14/L2015. márc. 1. 19:38
1/6 anonim válasza:
Vitamin s fényhiány miatti tavaszi fáradtság és enyhe depresszió. Sok fényben kell lenni, esetleg lámpába kell nézni (behunyt szemel) naponta fél órát.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja és szoktam gondolkozni azon,hogy öngyilkos legyek,de nem hiszem hogy képes lennék rá..
2015. márc. 1. 19:47
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Még a tüneteimhez azt is hozzáfűzöm,hogy néha őrültnek érzem magam. Vagy csak simán félek hogy meg fogok őrüni..
2015. márc. 1. 19:51
4/6 anonim válasza:
Éld ki magad....ööö nem az öngyilkosságra gondoltam....ha előbújt egy sötét éned akk ez van. Rajzolj hallgass zenét meg ilyesmi nem fog sokáig tartani el fog múlni...ahogy jött úgy megy.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2015. márc. 1. 20:07
6/6 anonim válasza:
Sokan vannak így mint te. Nekem is vannak napjaim amikor így állok mindenkihez/mindenkihez..Szerintem ez csak egy ideiglenes állapot nálad.Ha tovább folytatod lehet ebből depresszió is épp ezért próbálj beszélni erről valakivel na meg éld az életet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!