Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fiatalkori reumás fájdalomra...

Fiatalkori reumás fájdalomra tanácsok?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, most derült ki, hogy a lábamban lévő fájdalom reumás fájdalom. Szakrendelésre 3 hónap múlvára van időpontom, addig is, mit kéne tenni, hogy javuljon? Valami bevált dolog?

Neten annyi tanács van, de sokszor ütik egymást, bevált tipp kéne.

2015. márc. 16. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Pihentetés és háziorvossal egyeztetve el kéne kezdeni szedni aspirin protectet. Természetesen előzetes vérvétel után.
2015. márc. 16. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tabletta kell , fogd vissza a fehér liszt , cukor , só , fehérje és élettelen dolgok fogyasztását . Természetes növényi kivonatok , hagyma félék , gyümölcsök sok víz helyre tesz .
2015. márc. 16. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem voltál szakrendelésen, akkor honnét tudod, hogy reuma?
2015. márc. 16. 19:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Háziorvostól, megvizsgált nyilván, volt röntgen, hogy nem gerinc, vagy egyéb okozza a fájdalmat.

Azt mondta, hogy 99%, hogy reuma.

Nyilván pihentetem, de nem lehet egész nap ágyban feküdni, ki sem bírnám. A tablettákat pedig mellőzném amíg csak lehet, ha van más mód. Sosem szedek feleslegesen gyógyszert, csak ha nagyon muszáj.

2015. márc. 16. 19:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként, köszönöm a kötekedést. Valaki kiír egy kérdést, és véletlenül sem a témához kapcsolódóan kell hozzászólni...
2015. márc. 16. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:

a röntgen még nem zárja ki a gerinci eredetű dolgokat. mr kell ahhoz.

hogy fáj, mikor fáj, stb.

2015. márc. 19. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:

"megvizsgált nyilván"

Mitől lenne nyilvánvaló, hogy bárki is megvizsgált? Valahogy ezt nem írtad a kérdésben, a kisujjamból meg nem tudom kiszopni!

Ha neked az kötekedés, hogy rákérdeztem, akkor szenvedj tovább, mert tőlem nem kapsz tanácsot, úgyis csak fikáznál!

2015. márc. 20. 18:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem kötekedésnek szántam, fikázásnak meg pláne nem. Sajnálom, ha így jött le.

Csak számomra nyilvánvaló, hogy a dokim megvizsgál, ha elmegyek, hogy fáj valamim, mindössze erre gondoltam. Nem kötekedés volt.

2015. márc. 20. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!