Fiatalkori reumás fájdalomra tanácsok?
20 éves vagyok, most derült ki, hogy a lábamban lévő fájdalom reumás fájdalom. Szakrendelésre 3 hónap múlvára van időpontom, addig is, mit kéne tenni, hogy javuljon? Valami bevált dolog?
Neten annyi tanács van, de sokszor ütik egymást, bevált tipp kéne.
Háziorvostól, megvizsgált nyilván, volt röntgen, hogy nem gerinc, vagy egyéb okozza a fájdalmat.
Azt mondta, hogy 99%, hogy reuma.
Nyilván pihentetem, de nem lehet egész nap ágyban feküdni, ki sem bírnám. A tablettákat pedig mellőzném amíg csak lehet, ha van más mód. Sosem szedek feleslegesen gyógyszert, csak ha nagyon muszáj.
a röntgen még nem zárja ki a gerinci eredetű dolgokat. mr kell ahhoz.
hogy fáj, mikor fáj, stb.
"megvizsgált nyilván"
Mitől lenne nyilvánvaló, hogy bárki is megvizsgált? Valahogy ezt nem írtad a kérdésben, a kisujjamból meg nem tudom kiszopni!
Ha neked az kötekedés, hogy rákérdeztem, akkor szenvedj tovább, mert tőlem nem kapsz tanácsot, úgyis csak fikáznál!
Nem kötekedésnek szántam, fikázásnak meg pláne nem. Sajnálom, ha így jött le.
Csak számomra nyilvánvaló, hogy a dokim megvizsgál, ha elmegyek, hogy fáj valamim, mindössze erre gondoltam. Nem kötekedés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!