Kiújuló, benőtt lábköröm!?
Régebben is volt már ilyen problémám, benőtt a körmöm, a nagy lábujjamon, rettenetesen fájt szinte egyfolytában, végül meg lett műtve. (Elég fájdalmas volt, korábban sosem volt műtétem, nem tudom, ennek mennyire kéne fájnia.- Nem altattak, csak helyi érzéstelenítéssel).
Utána 1-2 hónapig, tökéletes volt, mondjuk akkor nem volt körmöm, mert miután eltávolították a varratot, leesett a körmöm, és új nőtt a helyére. És akkor jött a szar része, ez a köröm is benőtt -.-"
Most úgy vagyok, hogy nem tudom, hogy egyáltalán van-e értelme a műtétnek? Lehet, hogyha nem esett volna le a körmöm, akkor nem nőtt volna vissza?
Olvastam rengeteg helyen, hogy nem 100%-os a műtét, de valószínűleg újból műtétes lesz, és az érdekelne, hogy nem tudnátok-e valami tanácsot adni esetleg, amivel az újbóli benövés kockázatát csökkenthetem. (Igaz, elég nagy méretű körmeim vannak, de nem hordok nagyon ilyen úgymond "hegyes orrú cipőt"...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!