Milyen következményei lehetnek egy kezeletlen tüdőgyulladásnak?
Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg hogy akár tünetmentes is lehet, láz nélkül. A férjem köhögött, és ennyi. Még szerencse hogy elment dokihoz mert senki nem gondolta hogy tüdőgyulladás is lehet ilyen enyhe tünetekkel. Kapott antibiotikumot. Eszembe jutott hányszor nem mentem én el még súlyosabb lázas betegség esetén se dokihoz, akár tüdőgyuszim is lehetett, ami csak röntgennel derülne ki. Milyen károsodást okozhatott ha így van?2015. febr. 10. 10:19
1/2 anonim válasza:
Antibiotikum a hasznos bélflórát is kiírtja belőlünk azért nem hatékony . A testünk alakul folyamatosan , ezt a folyamatot szerves vitamin ásványi anyag forrásból érdemes pótolni . A kipihenés kell minden megfázás nátha esetén , mert lappang az emberben és minden időjárás változáskor előjöhet és lenyom bennünket .
2/2 anonim válasza:
Észrevetted volna, mert akkor a betegséged elhúzódó lett volna, vagy visszaestél volna, de egy tüdőröntgen kimutatja ha valami visszamardt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!