Öt hónapja folyamatosan növekvő csomó van a nyakam bal oldalán. Nyomásra fájdalmas, lassan a fejem teljes bal oldalára (szem, fül) kisugárzik. Okozhatja az évek óta kezeletlen szuvas fog (maradvány)? A nyelésben nem akadályoz.
Kifogás.
Ugyanis mehetsz ottani orvoshoz, aki talán meggyógyít. Vagy otthon maradhatsz, és nem gyógyulsz meg. Nekem még így is elég egyértelműnek tűnik a választás.
Hosszas a bejelentkezősdi. Ha nem számítasz sürgősségi esetnek, akkor több nap-esetleg egy-két hét után lesz időpontod, ha pedig nem a megfelelő szakdokit választottad (online, te találgatsz), ő ezt közli, esetleg javasol valakit, aztán kezdheted előlről.
A szőr áll fel a hátamon az egésztől.
Csak az NHS (TB-támogatott) jöhet szóba, és nem volt túl jó az indításuk sem: a párommal együtt jelentkeztünk be, rögtön összekeverték az adatbázisukban az adatainkat-értékeinket (nekik egyik furcsa nevű ugyanolyan, mint a másik), aztán mikor szóltunk, hogy nem passzolnak a kinyomtatott iraton a számok az élőben mért értékekkel, a súly, magasság, vérnyomás, anyámtyúkja eredményeket a MR-MRS-alapján próbálták szétválogatni... És ez csak a nyilvántartásba-vétel volt!
Na miért is rettegek az élesben történő folyamattól - túl azon, hogy jót még nem hallottam-olvastam a hozzáértésükről, és túl azon, hogy félek -?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!