Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek a stressz ellen?...

Mit tegyek a stressz ellen? (többi lent)

Figyelt kérdés

12 éves vagyok,amióta volt egy komoly összeveszésem a barátnőmmel azóta az izgulásomat nem a pillangók a gyomromban hanem hányingerem lesz még akkor is ha rossz jegyet kapok,de ezelőtt a barátnős dolog előtt sosem voltak ilyen bajaim,és már az iskolából is többször hiányzok,holnap megyek suliba de rohadtul félek hogy mit szólnak majd hozzá hogy egyik nap megyek másik nap nem,ja meg a tanárok is.

Nagyon szomorú vagyok mindig és az igaz hogy járok pszchihológushoz de nem segít,nem érzem hogy segítene rajtam.

élek hogy bántani fognak az osztálytársaim amiatt hogy egyik nap megyek másik nap meg nem,igaz volt hogy 3 hétig erős chipset ettem meg hagymát stb. szerintetek ha abbahagynám és egészségesen étkeznék akkor a stressz nem hányingerrel jönne ki rajtam?

Emellett a szüleim is hiányoznak még akkor is ha egy házba lakok velük,nem érzem magamat kereknek,szét vagyok esve teljesen !!! :'(

SOS segítsetek !!! :'(

2014. nov. 26. 15:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!