Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A gégém elég gyakran be...

A gégém elég gyakran be szokott akadni. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Előbb kattan majd olyan ,mint ha beakadna.Ilyenkor nehéz nyelni,mert akár a levegő nyelés is nagyon fájdalmas.Ez magától nem múlik el,néha segített a fejkörzés,de mostanság már az sem segít.Sok torok és légúti gondom van.Ezt is említettem az orvosnak,de nem is figyelt rám.Egyéb információkat privátban adok.Értelmes válaszokat kérek.A válaszokat előre is köszönöm.

2014. nov. 25. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Üdv!

Nem vagyok orvos először is.

Komoly a válaszom.

Nekem is be szokott akadni. Én kézzel megigazítom óvatosan.

Nekem nincsenek légúti gondjaim, maximum annyi, hogy gyakran krákogok. Főleg ha épp mozogtam (pl futás).

Lehet hogy neked máshol/máshogy/ más szokott beakadni, de nekem az igazítás segít.

Ha komolyan fáj és nem megy, megröntgenezhetnek. Elvileg ha nem sürgősségire, nem ügyeletre mész, hanem olyan orvoshoz, akinek fizetsz ezért, az meg kell, hogy vizsgáljon. Magánorvosra gondolok.

2014. nov. 26. 06:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj el a gégészetre,kellene csináltatni egy gégetükrözést!(Nekem is sok gond van a torkommal,gyakran megyek a gégészetre,rengetegszer tükrözték a gégémet,garatomat!)Kicsit kellemetlen,olyan öklendezős,de ki lehet bírni!És a torkodat sem ártana alaposan megvizsgálni!Megvannak még a manduláid?
2014. nov. 27. 08:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Mamduláim még megvannak.Ki akarták venni,de megvan az oka,hogy miért nem vették ki,de ezeket az okokat inkább privátba írnám meg.Az eddigi válazsokat NAGYON KÖSZÖNÖM!DE MÉG VÁROK TOVÁBBI ÉRTELMES VÁLASZOKAT
2014. nov. 27. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál?Mint írtam,nekem is állandó gondok vannak a torkommal,gégémmel,manduláimmal.2-3 havonta megyek orvoshoz torokgyulladás miatt!Ezért írtam Neked.Ha ráérsz privátba írd le a torokproblémáid,és én is megírom nekem milyen gondok vannak a torkommal.Ha gondolod írj és megbeszéljük! zizou2010@mailbox.hu
2014. nov. 27. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem általában ilyen a torkom!Neked?

[link]

2014. nov. 27. 18:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Bocs,hogy eddig nemírtam,de nagyon sok volt a munkám.Na nekem nemtudom konkrétan milyen a torkom.de szerintem nem olyan mint a tiéd,bár kitudja...
2014. dec. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!