Van még itt olyan, akinek gyakran szúr a mellkasa, vagy van 120 felett a pulzusa?
Figyelt kérdés
Mitől lehet?2014. okt. 28. 17:09
1/4 Liz* válasza:
Ezek nem valami bíztató tünetek .. :/ fordulj orvoshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos arra nincs lehetőségem, azért kérdeztem.
2014. okt. 28. 17:33
3/4 szamo77db válasza:
Sajnos voltam már így, hogy a számítógép mellett ülve éreztem úgy, hogy kiugrik a szívem. Van itthon vérnyomásmérőnk, ami a pulzust is méri, rögtön megmértem, 126-os pulzusom volt. Felhívtam a háziorvosomat, ő megmondta mi lenne jó rá, szerencsére volt itthon, bevettem, egy óra múlva újra mértem, 80-valahányra csökkent. Mitől lehet? Nálam a stressztől leginkább. Minden apróságon be tudok pöccenni, ilyenkor csurom víz leszek és pörögni kezd a szívem. Menj el a háziorvosodhoz, csinál egy EKG-t és mindjárt többet tudsz!
4/4 szamo77db válasza:
Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de annyit mondanék, hogy azt mondják, hogy a Magne B6 sok mindenre jó, többek közt a szívnek is jót tesz. Nyugodtan beveheted, én is végigszedtem már egy kúrát. De mért nem áll módodban orvoshoz menni? Ha akarod, priviben is megírhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!