Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Üdv. Páromnak már több hónapja...

Gaboca20 kérdése:

Üdv. Páromnak már több hónapja ég a gyomra, ég a nyelőcsöve. Savas habot hány. Ha nem eszik fáj a mellkasa, nyelőcsöve, ha eszik akkor habot hány. Sokat fogyott. Az étvágya is ingadozik. Semmi nem használ neki. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Volt 10 éve gyomorpolipja, eltávolították. Aggódom, mert fiatal, és van egy fél éves kisfiunk.

2014. aug. 6. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Menjen el dokihoz, az majd megmondja, hogy mit csináljon (milyen gyógyszert szedjen be).
2014. aug. 6. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez reflux szerintem, ugyanez van nálam is, csak én nem hányok, de a többi stimmel teljesen és reflux diagnózist kaptam.

De az a biztos, ha elmegy a dokihoz.

2014. aug. 6. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy nem közvetlen a kérdésre válaszolok. A 2-tól kérdezem ,hogy esetleg ha korábban volt gyomorműtétje, attól nem alakulhat ki reflux? Tehát gyomorműtét okozhatja? Elvégre megbolygatták ott belül.
2014. aug. 6. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Súlyos reflux. Kezeljék rá, különben szétmarja a nyelőcsövét és kirohadnak a fogai.
2014. aug. 6. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is tippelek a refluxra.De ezzel el kéne menni orvoshoz,mert lehet komolyabb is a baj.Refluxnak is elég durva stádiumú,ha az.
2014. aug. 6. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem.Ez elég elkeserítő.Az orvos gyomortükrözésre küldte, de várólistás.Addig nem tudunk tenni sajnos semmit.Én is refluxra gyanakszom, de ez nagyon súlyos.Semmi gyógyszer, szódabikabóna sem használ.Talán a stressz is közre játszik.A műtét előtt ennyire súlyos nem volt azért.
2014. aug. 7. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!