Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A páromnak a nyelőcsöve ég,...

A páromnak a nyelőcsöve ég, ha édeset eszik. A nyakátok végig a mellkas közepéig maró érzést érez. Mi lehet az oka? Néha máskor is van ilyen, pl kv-ivás után, de akkor nem mindíg.

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyomorsavtúltengéstől,reflux...kerülje az édeset,és vegyen be savmegkötőt olyankor mikor ezeket érzi,és igyon vizet,az enyhíti némelyest.
2010. jan. 7. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:

bizony

kerülni kell minden savas dolgot, főleg lefekvés előtt (csoki stb)

Azon kívül nem ártana elmenni dokihoz, mert lehet, hogy már felmaródás van, arra meg gyógyszert adnak. Nekem egy kúra Refluxon mindent rendbehozott.

2010. jan. 7. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezzel küzdök, az első válaszolónak igaza van, sav vagy reflux.Én Rennie-t szedek, de a Qumatel a párom szerint hatásosabb...
2010. jan. 7. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Az Omeprazol tartalmú gyógyszerek is igencsak hatásosak,sok esetben olyat írnak.
2010. jan. 7. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!