Szűkületem van és nem merem elmondani :S csak félig tom lehúzni hímvessző közepéig?
igen 13 vagyok személyim sincs a családba a bátyámba bízok neki fogom holnap elmondani valahogy :S ilyen fura érzésem,ilyen hányinger szerú de nem gyomorba hanem mellkasnál van mikor éról beszelek :S szülőkel pl hogy jót baba stb ...
amúgy ha tornásztatom mindig fürdés után mikor tiszta vok akkor nincs esély javulásra?
szeritem batyadnak mond el, de "otrnázatsd" el mulhat, agy esélyt magadnak, viszont. jó hogy bizol batyadban nekem nicsn kisöcsém,de alap, ha bármi ilyen godja lett volna elvite volna de más mak nem kelltudmi mert egyéni probléma
csumi
Hali! :-)
@ 21:01-es!:
Miféle műtétre vitt el apukád el 16 évesen, amely vetkőzéssel együtt volt 5 perc? Mit műtöttek rajtad, és mivel?
(Egy fékműtét is azért legalább 15 perc előkészülettel együtt... o.O)
@ KÉRDEZŐ!:
Eltekintve a helyesírási hibáidtól értem a kérdésedet, azonban előszöris arra kérlek, nyugodj meg. :-) Ez nem egy olyan dolog, amit szégyellned kell, és azt a nézetet miszerint maradj szégyellős, nem tudom osztani, mert begátolja az embert, és 4 fal közé szorítja, ami nem megoldás elbújni a problémák elől.
A "szülőkel pl hogy jót baba stb ... " ezt nem igazán értem mi akar ez lenni, de te nagyon izgulós vagy, és ez azért nem jó, mert könnyen elbátortalanítod magad a megoldásra való törekvéstől. Tudod, addig én a helyedben nem csinálnék SEMMIT a szűkületeddel, amíg először nyíltan és őszintén ki nem öntöd a lelkedet, ki nem sírod magad. Ha a bátyódban látod meg az erre alkalmas személyt, akkor neki. Ha azonban még ettől is parázol, akkor keress vkit, akiben úgy érzed megbíz6sz.
A kérdésedre válaszolva... ezt így sajna nem le7 látatlanban megmondani, fog-e javulni, ha rendesen tisztálkodsz! Semmit nem tudunk rólad, és lefogadom, hogy így nyilvánosan nem sok infót szeretnél magadról kiadni szégyenlősséged miatt! :-o
Azonban van néhány sztorim, az egyik éppen egy friss élményemhez kötődik, ami pont egy hete történt egyik ismerősömmel való személyes találka révén. ŐTudnod kell, hogy ő is uabban szenved, mint te, csakhogy ő már felnőttkorú, és az ő esetében már elkerül7etlennek tűnik a részleges körülmetélés (RKM). Azonban neki van egy 12 éves öccse, akiről ott a helyszínen derült ki, hogy nála is van vmi gyanú erre, erre meginvitáltuk egy közös beszélgetésre erről a témáról. Mondanom sem kell... nagyon szégyellte... :-s
A beszélgetés előtt csak meredt önmaga elé, még a szemembe, de még a bátyja szemébe se mert nézni, annyira szégyellte és félt a dologtól, no meg a beszélgetéstől, ami kiderítette, hogy neki is ez le7 a baja. Ott és akkor sikerült a bátyja és a szülei bevonásával megoldani a helyzetét, feloldani a szégyenérzetét, és megszabadítani eme gátlásától, ám ez nem volt egyszerű, és innentől a történet már sajna személyesebb elemeket is tartalmaz, amit már nem publikálnék nyilvánosan. Azonban az akkor közösen átélt események hatására a bátyjával sokkal szorosabb és bensőségesebb lett kettejük kapcsolata. Elvégre most már nemcsak testvérek, de 1ben sajna sorstársak is, és ugye a testvéreknek -- főleg a bajban -- össze kell tartaniuk! Ezt náluk -- úgy néz ki -- sikerült is elindítani... Jó lenne, ha nálatok is el le7ne... o.O
Ha nem menne a beszélgetés a bátyóval, keress meg bátran >>privátban és add meg benne MSN/SkyPE-címedet! Beszélgetni fogunk, ha azt szeretnéd, pláne, mert úgy glom, neked most arra lenne szükséged, hogy meghallgassanak, s közben ne kelljen lesütnöd a képedet szégyenedben, s ne kelljen hányingert, szívdobogást sem érezned, ami annyit jelent, hogy annyira mélyen magadba zárod ezt az egész kellemetlenséget, hogy annak a felszínre hozása nálad komoly lelki trauma (lelki sérülés) félelmét kelti, s 1xre többfajta félelem egyesülése, egységesülése az egészségedre is kihat negatív formában, úgynevezett "pszichoszomatikus" tünetek produkálásával (a lelked betegsége betegíti meg a testedet).
========
!!! A FITYMASZŰKÜLET NEM SZÉGYELLNIVALÓ! NEM TABUTÉMA!
TUDNI ÉS MERNI KELL BESZÉLNI RÓLA!!!
Csak amiatt kell vkinek szégyellnie magát, amiről te7, de ERRŐL TE NEM TE7SZ! EZ NÁLAD ÍGY FEJLŐDÖTT KI, EZ NEM A TE HIBÁD!!!
========
Csak FEL A FEJJEL, Pajtás! :-)
Ez nem a világvége... a bátyó előtt meg ne szégyenkezz, mert nincs miért! (Hány éves is ő?)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!