Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyerek agy nélkül születik?

Gyerek agy nélkül születik?

Figyelt kérdés
Most olvastam először, hogy létezik ilyen, és életben is tartják őket. Egyáltalán miért? Én azt olvastam, hogy csak lélegeznek, nem csinálnak semmi mást. Nem tudnak egyedül enni, járni, beszélni, mozogni, csak léteznek, mint valami gép. De akkor miért hagyják őket életben? Nem is tudnak magukról, se a világról.

2014. nov. 21. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az anencephalia az élettel összeegyeztethetetlen. Nem is hagyják megszületni az ilyen babákat értelmesebb helyeken.
2014. nov. 21. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Valóban, ezek a babák legfeljebb néhány percig élnek, ha egyáltalán élnek. Nem jó oldalon tájékozódtál. :)
2014. nov. 21. 22:48
 3/6 A kérdező kommentje:
De vannak "orvosi csodák", akik több évig is élnek. Keressetek rá Nicholas Coke-ra, ő 3 évesen halt meg.
2014. nov. 21. 22:57
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Angolul, magyarul ugyanaz a hír. Még meg is próbálták újraéleszteni.

2014. nov. 21. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
A politikusok többnyire ilyenek.
2014. nov. 22. 05:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szomszedomnak is ilyen a gyerkoce. 2 éves. Anyja megszülte
2021. szept. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!