Szerintetek létezik olyan, hogy valaki szűzhártya nélkül születik?
Figyelt kérdés
Én nem sportoltam soha, nem használtam tampont, nem ujjaztam meg magam, semmi, viszont amikor az első együttléthez kerültem sem fájdalmat nem éreztem se nem véreztem. Ez megtörténhet h valaki szűzhártya nélkül születik?2014. febr. 11. 18:21
1/4 anonim válasza:
Én ilyenről még nem hallottam. Lehet , hogy olyan állapotba kerültél , amelynek köszönhetően nem érezted. A vérzés se minden lánynál fordul elő. Viszont , hogy nem éreztél semmilyen fájdalmat az érdekes.
F/18
2/4 anonim válasza:
Az iskolában is kell sportolnia, úgyhogy ez így biztos nem igaz, hogy soha semmit nem sportoltál.
De a szűzhártya mindenkinek más, lehet annyira rugalmas és vékony is, hogy nem érzel miatta fájdalmat és nem is vérzik.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerintem az iskolai testnevelés órák nem ütik meg a sport szintjét és a feladatok felét nem voltam hajlandó megcsinálni, mert félek fejjel lefele lenni meg nem is tudok, mert elsötétül minden és elesek valamerre :)
2014. febr. 11. 18:44
4/4 anonim válasza:
A szüzesség elvesztésének nem kötelezően kell fájnia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!