Megtörténhet, hogy fájdalom, fájás nélkül születik meg a baba? Esetleg éjjel, hogy az anya nem veszi észre?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 20:28
2/24 anonim válasza:
Esetleg a medvéknél :). Bocsánat, de nem tudtam kihagyni :)
3/24 A kérdező kommentje:
A medvéknél? :)
2013. ápr. 23. 20:32
4/24 Faff0529 válasza:
:D nagyobb összegben mernék rá fogadni,h ilyen nincsen. még egy "Zs" kategóriás vígjátékban sem, de szép próbálkozás :)
5/24 anonim válasza:
Nem ez teljesen kizárt. Gondolom első baba ilyenkor az embernek minden az eszébe jut. De ilyesmi biztosan nem fordulhat elő.
6/24 anonim válasza:
na, viccet félretéve! Kismama vagy, és attól félsz, hogy nem fogod észrevenni, amikor "itt az idő" ? Ne aggódj, a fájásoktól nem fogsz tudni aludni, és észre fogod venni azokat az igazi fájásokat! Az fáj! 1. voltam
7/24 A kérdező kommentje:
harmadik baba és a méhszájam 3111 volt pénteken.
2013. ápr. 23. 20:48
8/24 anonim válasza:
Igen, álmomban valahogy így volt, de aztán felébredtem és baromira fájt. :)
Elképzelni sem tudom, hogy mindez fájdalommentesen és észrevétlenül történjen. Ha könnyen és gyorsan szülsz, akkor is észre fogod venni...
9/24 anonim válasza:
ilyen nem létezik. Én több olyat ismerek akinek a 3. volt a legnehezebb szülése. Egyik rokonom is aki igy járt mondta hogyha ez lett volna az első akkor nem szül többet az tuti, pedig semmi gond nem volt csak nagyon fájt.....
10/24 anonim válasza:
Az egyik barátnőm egy olyan nő mellett szült, aki ezt nem vette észre. Van ilyen , létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!