Megtörténhet, hogy fájdalom, fájás nélkül születik meg a baba? Esetleg éjjel, hogy az anya nem veszi észre?
Létezik egy olyan betegség, amikor valaki nem érez fájdalmat. Akkor sem ha levágja az ujját, ha elüti az autó, stb. De ez ritka, talán néhány ilyen ember van a világon. Esetleg egy ilyen betegségben szenvedőt kéne megkérdezni a témáról, aki már szült gyereket.
Amúgy nem tudom elképzelni.
Én a 2. 3. terhességnél tényleg fájdalom nélkül tágulgattam az utolsó hetekben, és 39hetresen a doki mikor vizsgált mondta, hogy bármi gyanusat érzek, azonnal kórház, mert gyorsan meglesznek a babák. Én konkrétan azt éreztem, hogy iszonyúan feszít a medencém, de ez nem az a szülési fájás volt. Kórházba mindkétszer 3ujjyni méhszájjal érkezte. Minkdettőnél repesztettek burkot, és utána a 2. 40perc, a 3.baba 1óra 40perc mulva született, de nem nagyon fájt egyik sem.
Viszont az első szülésem, bár nem volt hosszú az sem, de az nagyon nagyon fájt. :)
Nem gondoltam volna, hogy a 2-3 együttvéve nem fog úgy fájni, mint az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!