Mennyire gyakori, hogy orvos nélkül születik a baba?
3x szültem, fogadott szülésznőnél, de orvost egyetlenegyszer sem láttam. Ez gyakori?
Nálatok is így volt?
Nekem is majdnem sikerült doki nélkül,mert a fogadott dokim még nem ért be az ügyeletes meg nem foglalkozott velem.
Végül beért a doki és elég sokáig ott volt velem,mert nem ment olyan könnyen mint gondolták :)
Nem szülnék ilyen helyen. Igen is nézzen rám egy orvos szülés után. Oké, hogy ért hozzá a szülésznő, de akkor is.
Ismerősömnek halva született babája lett, pontosan így - szülésznővel, orvos sehol. A kórház vállalta a felelősséget, kapott kártérítést a kismama. Az ügyeletes orvos nem tudom hol lehetett, de ez felháborító.
Ha kórházban szül az ember, akkor muszáj hogy legyen ott egy orvos. Ennyi erővel otthon is szülhettél volna.
a who szerint a babat az elso ket oraban az anya mellen testen kell hagyni puceran a bor kontakt miatt es a szoptatas. sikere miatt is .Ill a gyereknek stressz ha az anyatol elvalasztjak.Felesleges elvinni es megfurdetni koszosabb ugysem lessz megfigyelni lehet az anyan is.
Egy jo szuleszno tapasztaltabb mint egy kezdo doki jobban jarsz vele kevesebbet avatkozik bele a folyamatba es kivalloan ertunk a gatvedelemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!