Mennyire gyakori, hogy orvos nélkül születik a baba?
3x szültem, fogadott szülésznőnél, de orvost egyetlenegyszer sem láttam. Ez gyakori?
Nálatok is így volt?
Nekem is csak szülésznő volt a fogadott, de attól még az orvos bejött a végére, meg a varrást is ő csinálta.
Nem hallottam még ilyet, talán kisebb településeken tudom elképzelni, orvoshiány miatt. Legalábbis ezzel magyazárnám
Nyugat eu ben teljessen normalis es elfogadott dolog az egeszseges kismama es szulo no a szulesznovel szul ill o ellenorzi a terhesseget. Es nem orvoshiany miatt van hanem azert mert egy kepzett szuleszno nagyon jol meg tudja orizni a szules termeszetes folyamatat es tamogatja a kismamat ill tud kut szerint kevesbe avatkozik be ill keveesebb a komlikacio ha szulesznonel szul valaki.akar otthon is akar korhazban akar szulootthonban.
Magyarorszag talan eljut oda sok sok ev mulva hogy elismerik a szulesznok tudasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!