Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire gyakori, hogy orvos...

Mennyire gyakori, hogy orvos nélkül születik a baba?

Figyelt kérdés

3x szültem, fogadott szülésznőnél, de orvost egyetlenegyszer sem láttam. Ez gyakori?

Nálatok is így volt?

2012. dec. 16. 19:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Biztos lett volna orvos, ha szükséges. De érdekes, mert látjátok, mindenki azt írja,hogy orvos mellett szült. Hát ebben a kórházban úgylátszik másképp működik. Én nem bánom, hogy nem volt orvos, mert jól alakult. Lehet, hogy más véleményem lenne, ha valami probléma lett volna bármelyik szülésemnél.
2012. dec. 17. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Angliában a problémamentes szülést a szülésznő vezeti le minden esetben. Csak akkor látsz orvost, ha valami probléma van.
2012. dec. 17. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem volt fogadott dokim,az ügyeletesek nézegették a szÍvhangot egy ideig,aztán eltűntek.A végére jött be az ügyeletes,a tolófájásoknál már ott volt.Aztán kinyomta belőlem a méhlepényt,összevart és kész.Szóval nem sokat láttam,de amikor jött és láttam h meg fog vizsgálnoi azt kivántam inkább ne is látnám :) Egyébként nagyon korrekt volt,ha esetleg mégegyszer szülnék akkor megfgadnám orvosomnak.
2012. dec. 18. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem is csak szülésznő volt a fogadott, de attól még az orvos bejött a végére, meg a varrást is ő csinálta.

Nem hallottam még ilyet, talán kisebb településeken tudom elképzelni, orvoshiány miatt. Legalábbis ezzel magyazárnám

2012. dec. 18. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Nyugat eu ben teljessen normalis es elfogadott dolog az egeszseges kismama es szulo no a szulesznovel szul ill o ellenorzi a terhesseget. Es nem orvoshiany miatt van hanem azert mert egy kepzett szuleszno nagyon jol meg tudja orizni a szules termeszetes folyamatat es tamogatja a kismamat ill tud kut szerint kevesbe avatkozik be ill keveesebb a komlikacio ha szulesznonel szul valaki.akar otthon is akar korhazban akar szulootthonban.

Magyarorszag talan eljut oda sok sok ev mulva hogy elismerik a szulesznok tudasat.

2012. dec. 18. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!