Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a serdülő öcsém baja?...

Mi a serdülő öcsém baja? Érthetetlen.

Figyelt kérdés
Szóval..14 éves, tehát most van a serdülő kor legjavába, és undorítóan vékony, komolyan olyan mint egy anorexiás nő, ezt azért is mondom mert az alakja is nőies a csípője és a válla körülbelül egyforma szélességű,elég magas de egyszerűen kis kora óta baromi keveset eszik és amit eszik annak a többsége édesseg és szénhidrat..borzasztó hazaér az iskolából és azonnal nyitogatja a joghurtos fiókot a hűtőbe, az édesseges szekrényt stb..na és mikor hús van úgy válogatja,turkalja, mint valami elkényeztetett b*zi, ilyenkor legszívesebben a csirkecomb csontjat belefúrnám a fejébe..jó a dühömet félre téve...egyszerűen nem értem mi a baja? Tök magas és annyira nem kívánatos alakja van: széles csípő, x láb, ráadásul mutálást sem nagyon észleltem még már arra is gondoltam hogy klienefelter szindrómás... Mikor jön meg az étvágya? És azt ne mondja senki hogy későbbi serdülők csoportjaba tartozik..mert elég nagy neki..szóval Serdülő
2014. nov. 21. 21:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Isteneem szerintem tényleg nekem van bajom..jó érzés másnak rosszat okozni..vagy ez természetes? Ez csak ilyen testvéri összetűzés vagy tényleg pszichopata szerű vagyok?
2014. nov. 22. 18:42
 12/12 anonim ***** válasza:

attól függ, merről nézzük

ha rosszat teszünk másnak, az endorfint termel az agyban, viszont, az már az adott személyen áll vagy bukik, hogy képes-e ezen az állati ösztönön felülkerekedni

2014. nov. 22. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!