Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a serdülő öcsém baja?...

Mi a serdülő öcsém baja? Érthetetlen.

Figyelt kérdés
Szóval..14 éves, tehát most van a serdülő kor legjavába, és undorítóan vékony, komolyan olyan mint egy anorexiás nő, ezt azért is mondom mert az alakja is nőies a csípője és a válla körülbelül egyforma szélességű,elég magas de egyszerűen kis kora óta baromi keveset eszik és amit eszik annak a többsége édesseg és szénhidrat..borzasztó hazaér az iskolából és azonnal nyitogatja a joghurtos fiókot a hűtőbe, az édesseges szekrényt stb..na és mikor hús van úgy válogatja,turkalja, mint valami elkényeztetett b*zi, ilyenkor legszívesebben a csirkecomb csontjat belefúrnám a fejébe..jó a dühömet félre téve...egyszerűen nem értem mi a baja? Tök magas és annyira nem kívánatos alakja van: széles csípő, x láb, ráadásul mutálást sem nagyon észleltem még már arra is gondoltam hogy klienefelter szindrómás... Mikor jön meg az étvágya? És azt ne mondja senki hogy későbbi serdülők csoportjaba tartozik..mert elég nagy neki..szóval Serdülő
2014. nov. 21. 21:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az a baja, hogy van egy hülye tesója.

"undorítóan vékony"

"elkényeztetett b*zi,"

"legszívesebben a csirkecomb csontjat belefúrnám a fejébe"

Azért beszéltél már vele? Vagy csak ide kiírod, hogy lenézed, semmibe veszed és idegesít a tesód és kész?

Kéne hozzá bólogatni?

2014. nov. 21. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
kezeltesd magad orvossal és törődj a magad bajával
2014. nov. 21. 21:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Az alkatáról nem tehet. Az ő dolga, hogy mit eszik. Inkább magaddal foglalkozz.
2014. nov. 21. 21:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi, inkább neked van bajod vele, méghozzá az hogy nem szereted.
2014. nov. 21. 21:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Jó bocsánatot kérek..de ez tényleg durva..inkább a helyett, hogy mondogatjátok, hogy menjek orvoshoz.. arra gondoltam, hogy néhány okos,kisegítő, válasz érkezik arra, hogy ez valami betegség e, hogy egy serdülő fiú szerintem nem eszik meg napi 2000kcal-t..hol ott napi kb.3000kcalt kéne megennie..szörnyű..és szerinted létezik olyan hogy valaki nem szereti a testérét?..ugyan már, ilyen nincs..
2014. nov. 21. 23:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Semmi baja nincs. Az egyik barátom volt ilyen 15-16 évesen. Vékony, magas, kiálltak szinte a bordái. Normális kaját nem evett, de a legnagyobb tábla Milka csokit 5 perc alatt elpusztította. Édességet napi szinten fogyasztott, mellette még hamburger, pizza és hasonlók. Ha az anyja főzött valami húst zöldséggel, abból alig evett, pedig nagyon jól főz az anyja, változatos finom kajákat. A srác most 25 éves. Az édességet még mindig imádja, de közben eljár edzeni, felszedett egy kis izmot is magára, így nem tűnik olyan vékonynak. És már megeszi a normális ételeket is, még a zöldséget is (pedig arra régebben sosem lehetett rávenni).

Az öcséd is idővel kinövi majd ezt a dolgot.

2014. nov. 21. 23:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja, és igen első válaszoló. Beszéltem már vele, nem is egyszer..küldtem neki linkeket chaten, minden féle tudományos, egészséggel kapcsolatos cikket videót megmutattam neki stb..,de tudod milyenek a serdülők, 14 évesek?..a világon mindent tudók(-nak hiszik magukat), és nem hallgatják meg az okos nővért
2014. nov. 21. 23:41
 8/12 A kérdező kommentje:
oké 6. válaszoló ez egy nagyon picit megnyugtató, köszönöm a rendes választ.
2014. nov. 21. 23:43
 9/12 A kérdező kommentje:
És 2. válaszolo, egy kérdés! Miért kéne orvoshoz mennem?, valami oknál fogva nem tudom érteni..oké, hogy nem túl szépen fogalmaztam, de dühös voltam
2014. nov. 21. 23:45
 10/12 anonim ***** válasza:

azért mert ennyire agresszíven kezeled a saját testvéredet, úgy beszélsz róla, mint valami pszichopata gyilkosról, akihez még egy ujjal sem érnél

egy 14 éves gyerekről írsz így, aki még bőven benne van a változó korban, még csak most fog megváltozni a teste, majd 21 éves kora után kezdj el érte aggódni

ha az én gyerekem lennél, már réges-régen leosztottam volna neked egy pofont

azzal, hogy ilyen idióta netes cikkekkel zaklatod, csak rombolod a lelki világát

gondolom te tökéletes vagy minden tekintetből...

2014. nov. 22. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!