Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek a pattanásos...

Mit tegyek a pattanásos bőr/arc ellen?

Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van! Dühös vagyok mert velem töténik ez és szomorú is mert csúfolnak. 50-60.000 ft-ot költöttem krémekre meg ehhez hasonlókra. 17 éves vagyok 14 éves voltam mikor először elő jött. Nagyon elegem van már sokszor majdnem sírok mikor a tükörbenézek. Valaki egy hasznos gyógymódod mondjon már :( Elegem van.:(

2014. nov. 10. 16:43
 1/4 anonim válasza:
Legfőbb képp tartsd mindig tisztán!! Ez fontos! Aztán réégi öregektől hallottam már olyat hogy az élesztőt nagyon pici vízben feloldva az arca kell kenni és pár perc mulva langyos vízzel le kell mosni!! sőt az élesztő fogyasztása (borzalmas íze van) is jó ezekre a gondokra..bajod nem lesz tőle tuti én hajhulássra használtam és bejött ..és olcsó is!
2014. nov. 10. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Meg próbálom :)
2014. nov. 11. 13:21
 3/4 anonim válasza:

Mitteszerek ellen próbáld ki ezt!: 1 evokanal szodabikarbona+egy kaveskanal almaecet(ha nincs almaecet, jo a tinitonikszeruseg is:D) Nekem bevaalt ;)

Még ez a Balea 3in1 is bevált nekem, nagyon szeretem.(link lent) És nem is drága kb 800 Ft, ha jól emlékszem. (Dm ben lehet venni, megéri!!!)

Remélem segíthettem :))

[link]

2014. nov. 11. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Ki próbálom :))
2014. nov. 11. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!