Vajon mit tehetnék a pattanásos bőr ellen. Lassan már hat éve szenvedek miattuk. Mindent kipróbáltam, kenőcsöket, természetes készítményeket, egészséges fűszertelen ételeket. Tanácsok?
Nekem eddig a tengervíz használt a legtöbbet. Elmúlt a homlokomról, orromról, államról, mellkasomról is a sok pattanás, amikor tengernél nyaraltam /egy idő után persze visszajöttek/.
Vannak a garnier-nek különböző méregdrága bőrradírjai, azok is használtak, de egy tubus majdnem 4000Ft! Szóval ha nem akarsz mégtöbb pénzt kidobni - mert ugye nem biztos, hogy beválik - próbáld ki a sós vizet.
A tengervíz átlagosan 3,5%-os, vagyis 1L vízben átlagosan 35g só van oldott állapotban. Otthon készíts ilyen sós oldatot és mosakodj meg minél többször vele. Ahányszor csak teheted.
Nem akarok kellemetlen kérdéseket feltenni... DE! Lenne egy aminek köze van a témához. Milyen gyakran maszturbálsz? (És mennyit?)
És még az életkorod szabad megtudnom?
Az önkielégítés miatt (főleg fiatalon, de később is megesik...) az egyébként is tomboló hormonok úgymond "robbannak" , ekkor szőrösődsz és jönnek a patik és a miteszerek. 'Tapasztalatból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!