Milyen az egészséges hüvely természetes szaga? Vagy nincs is neki?
Figyelt kérdés
Szóval 'lecsekkoltam' hogy az enyém milyen és hát elég furcsa, nem éppen kellemes. Nemrég gyógyultam meg valamilyen fertőzés alól, legalább is szerintem meggyógyultam (nagyjából elmúlt a sárgás folyás amim volt) és annál jobb mint ami volt, de még mindig elég kellemetlen szerintem. Most ilyen fehéres folyásom van, az lenne még a kérdésem hogy azzal nincs gond? Azt hallottam hogy az rendben van..
Vagy természetes hogy van egy kis szag így nap végére? Egyébként nem érződik 'messzire', csak a váladékon.
2013. nov. 23. 21:42
1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként eléggé piros ott felül is a csikló körül.. ez is lehet baj? :S Ott milyennek kell lennie? :S
2013. nov. 23. 21:45
2/9 A kérdező kommentje:
Szoktam fürdeni. Főképp nők válaszát várnám, ők azért jobban értenek hozzá, vagy nőgyógyászokét esetleg amúgy. :'D
2013. nov. 23. 21:50
3/9 anonim válasza:
Ne haragudj rám, én komolyan gondoltam, a fürdéses dolgot meg viccnek szántam :D
4/9 A kérdező kommentje:
:DD az mondjuk lehet. csak gondoltam a nők jobban tudják milyen mikor egészséges.
2013. nov. 23. 21:53
6/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
2013. nov. 23. 21:55
7/9 anonim válasza:
a hüvely váladéknak frissen nincs szaga ha minden rendben van. Ezt ugy tudod ellenörizni hogy fürdés után amikor még nem pisiltél egyszer sem, tehát tiszta tényleg akkor kicsit épphogy benyulsz és utána megszagolod. Az amikor nap végén már van szaga a bugyiban a beszáradt váladéknak az nem mérvadó ahogy az sem ha estére már van valamennyi szaga a puncidnak. ez teljesen természetes. Ugyanis kezd lebomlani a avizelet maradék és a folyás.
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Ja értem, köszönöm, ez megnyugtatott. :)
2013. nov. 23. 22:10
9/9 anonim válasza:
Dehogyis nincs! Enyhe szaga van, mint szinte mindennek, de ha fertőzésed lenne, akkor az nagyon büdi lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!