Mi történhetett velem?
Tegnap minden előjel nélkül rosszullét tört rám a suliban. Eléggé megijedtem, mert szinte egyszerre kezdtem el szédülni, rázott a hideg, úgy éreztem alig kapok levegőt, reszketett a kezem, fájt a fejem és hányingerem lett. Elég furcsa volt, mert viszonylag gyorsan jól lettem (kb. 10 perc alatt). Valmint az utóbbi 1-2 hétben többször volt "szívdobogásérzésem", mintha minden ok nélkül elkezdtem volna izgulni. Nem mertem még szólni senkinek, mert nem akarok feleslegesen problémázni ilyenen addig, amíg nem tudok semmi konkrétumot. Ezért itt szeretnék segítséget kérni, ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehetett ez, vagy hogy van-e valami jelentősége? 14/L
A válaszokat előre is köszönöm!
A gyógyszeres kezelés kiválló, csak a sok majom rákattan, mert nyomja magába a bogyókat, de a pszichiáterhez nem jár! A problémát csak elsöprik a gyógyszerek, de nem oldják meg! Azonban a gyógyszer+Pszichiáter megoldással se nem szoksz rá, se enm kotorsz be. A gyógyszert csak komoly problémáknál írják fel, pl:egy brutál erős szorongás, stb...
Ne halgass a gyk-sokra, a pszichiáterek képzett, ORVOSOK. Ide pedig akármilyen narkós irhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!