Mi történhetett velem?
Szinte egyik napról a másikra kezdődött.
Szakított velem a párom 4 hónapja, minden előzmény nélkül.
Azóta éjszaka csak 2 órákat tudok aludni, nappal folyamatosan hányingerem van, nem bírok enni, a szivem a torkomban ver, majd ki akar szakadni, rettenetesen félek valamitől csak nem tudom mitől.
Már voltam, rakás nyugtatót felírtak de nem hat egyik sem.
Orvosok sem tudják mi bajom... Gondoltam hátha valaki már járt hasonló cipőben.
Szia!
Ez tipikus pszichoszomatikus betegség, tehát a lelki sérülés miatt alakulnak ki a fiziológiai problémák, bántalmak. Unokatestvéremnek is hasonló tünetei voltak, amikor meghalt a felesége, ő aztán "új életet" kezdett az agykontrollal (nem akarom reklámozni, de ez a módszer szerintem sokat segít és sokkal jobb, mint a pszichiátriai gyógyszeres kezelések). Én orvostanhallgatóként sem vagyok a gyógyszeres kezelés híve ezen a szinten, ezt lelki szinten kell megoldani. Keress rá dr. Domján László belgyógyászra, ő a magyar agykontroll kulcsembere. Nagyon jó előadásokat találhatsz róla neten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!