Mi történhetett ma velem? Rosszul lettem a buszon.
Figyelt kérdés
Ma egész délután a strandon voltam, de napon tényleg csak kb 3tól. Aztán nem is volt semmi bajom, hanem hazafelé a klimás buszon egyszercsak elsötétült minden, vagy 3 percig mindent csak sötétszürkébe láttam, alig birtam állni, a fülem teljesen bedugult, alig hallottam valamit, s a fejem majd szét szakadt. Mikor nagy nehezen levergődtem a buszrol, s leültem a friss levegőn nagyábol elmult, de még most is érzem h kicsit furán vagyok. Mégis mi lehetett ez? Mit kéne tennem? Az összes lehetőséget, amit tudtok irjátok le, hogy mi lehet a bajom. L/182009. júl. 24. 21:45
1/5 anonim válasza:
Nincs esetleg gondod a vérnyomásoddal? Ez az alacsony, vagy épp magas vércukorszintre utal. Vagy ha ma nem ettél rendesen szénhidrátot, akkor azért is lehet. Nálam ilyenkor mindíg van 1csomag szőlőcukor, ha lent vagyok a városba, pont ezért :)
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem ettél valami sokat és leesett a vércukor szinted.
Vagy egyszerűen csak a hőmérsékletváltozástól: kint voltál a melegben utána meg a klímás busz megviselte a szervezeted.
Pihenned kell, reggelre elmúlik majd.
3/5 anonim válasza:
szerintem azért mert nem ettél semmit...én is úgy jártam mint te..
4/5 anonim válasza:
én nemtudok busszal utazni, sokat, mert velem mindig ezvan előbbutóbb. ha nemszállok le, beis hányok.
5/5 anonim válasza:
Ittál/Ettél eleget? Valószínűleg alacsony vérnyomás/vércukorszint miatt lehetett. Velem mindig ez történik, ha nem iszom eleget, és nem csak dögmelegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!