A gyomorszajam az mar tulajdonkeppen honapok ota faj idokozonkent altalaban reggel vagy eves utan..most viszont 4.napja folyamatosan olyan mintha ehes lennek de nem lehetek az mert probalok enni..nagyon faj :( eleinte hanytam is mostmar csak a hasam megy es faj..de olyannyira, hogy begornyedve tudok csak jarni. Orvoshoz nem tudok menni mert anya nem engedi, hogy kimaradjak a sulibol..mi lehet ez? 16L
2014. nov. 5. 20:59
1/9 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy olyannyira szedulok, hogy amikor felallok kb minden elfeketedik elottem.
2014. nov. 5. 21:05
2/9 anonim válasza:
Menj el suliba, majd mondd meg az osztályfőnöködnek, hogy mi a helyzet.
El KELL menned orvoshoz!!!
Gyomor-bélgyulladásnak hangzik elsőre, de nem vagyok orvos.
Még egyszer: MENJ ORVOSHOZ - ha nem mész, baj lehet belőle!
2014. nov. 5. 21:15
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy ilyen gyorsan valaszoltal
En is erzem, hogy el kellene mennek mert valami biztosan nincs rendben
2014. nov. 5. 21:25
4/9 anonim válasza:
A barátnőmnek hasonló gondja volt, végül az ügyeleten kötöttünk ki, most gyógyszert szed, és javul a dolog.
Lehet, hogy neked más a gond.
De tényleg, minél előbb!
2014. nov. 5. 21:31
5/9 szamo77db válasza:
Anyukád hogy gondolja ezt mégis? Hallatlan! A saját gyerekét nem engedi orvoshoz! Attól a pár nap hiányzástól még nem maradsz ki a suliból. Én is azt mondom, ne szólj neki, menj orvoshoz. Ne hagyd magad! Azt akarja kivárni anyukád, hogy a mentő vigyen el? Felháborít nagyon ahogy viszonyul a problémádhoz!
2014. nov. 6. 19:58
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
A hasam az meg mindig annyira faj, hogy nem tudok kiegyenesedni se aludni..ma voltam orvosnal irt fel savlekotot es gorcsoldot de nem akar hatni egyik sem..:( nem tudom mi bajom lehet
Ja, es a hasam sem megy mar szoval nem hinnem, hogy virus vagy ilyesmi..
2014. nov. 7. 12:23
7/9 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető, hogy idegi alapon van. Érdemes lenne felkeresned egy pszichiátert. Szedj valeriana relaxot és magne B6-ot az jót tesz az oldja a streszt.
2014. nov. 8. 17:31
8/9 anonim válasza:
A szédülés pedig lehet a hasmenés által okozott folyadék veszteség miatt. De egyébként milyen kegyetlen anyád van, hogy nem engedi, hogy orvoshoz menj? Egyébként jó kis tutyi mutyi lehetsz ha 16 évesen nem tudsz a sarkadra állni
2014. nov. 8. 17:39
9/9 A kérdező kommentje:
A surgossegin kotottem ki vegul penteken ahol kiderult, hogy gyomorgyulladasom van..Koszonom a valaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!