Gyomorrontásom van mit tegyek?
A fogyáshoz a te korodban inkább mozogni kéne.
A biztonság kedvéért el kéne menned orvoshoz, kiderítendő, hogy mi a probléma gyomorrontás ügyben.
55-57 kilóval hova akar még fogyni? Nem a kilókat kell nézni, hanem hogy mi az a terület, ami változtatásra szorul. Bár sokan hajlamosak hájasnak mondani magukat itt-ott, miközben két újjal se lehet összecsípni a bőrüket.
Én is 19 éves vagyok 154cm és 54-55 kiló. De nem vagyok hájas, nem lóg a bőröm sehol, egyszerűen ilyen alkatom van (vékonynak mondanak), sosem érdekelt, hogy hány kiló vagyok, hanem hogy mi az rajtam, ami rosszul néz ki és változtatást igényel.
Ha nincs miből fogyni, akkor nem is fogsz fogyni, ha mellette jól étkezel.
Müzlit meg ehetsz, mert gyomorrontásod attól is lehetett, hogy épp elfelejtettél kezet mosni vagy akármi. Ha úgy véled, attól van bajod, akkor meg tapasztald ki, hogy pl kevesebb mennyiségeknél mit tapasztalsz. Mellesleg az is lehet, hogy elkaptál valami vírust. Ha holnap se leszel jobban menj orvoshoz.
Amúgy, amit csinálsz nem feltétlenül nevezném diétának, mert nagyon sokan élnek így, bizonyos dolgokat elhagyva, azokat helyettesítve, mert valamivel egészségesebb. Arra azért figyelj, hogy egyél megfelelő mennyiséget. De szerintem élj úgy, ahogy szeretnéd, ne a kilóidat nézegesd, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!