Lehet gyomorrontasom gyumolcsoktol vagy sok a savam vagy mi a baj?
Figyelt kérdés
Delutan teleettem magam szolovel es rettentoen megfajdult a hasam meg volt egy kis hanyingerem. Ra vagy 2 orara megeheztem ettem egy fel kiflit meg eentem setalni. Mar egesz jol lettem. Meg itthon megettem egy par darab piskotat es egy almat, mert "az jo az emesztesnek" erre megint megfajdult a hasam es barmi gyumolcs eszembejut lesz egy kis hanyingerem. Gyomorrontas vagy mi a baj? Nem eszek ma mar semmit de mitol lehetnek jobban?2013. szept. 26. 20:36
1/2 anonim válasza:
Lehet gyomorrontás, vírus. És attól ha diétázol.
2/2 anonim válasza:
Igyál kamillateát és sok folyadékot! Ha van otthon cickafarktea, vagy körömvirágtea, akkor abból is igyál 1-1 csészével. Megártott a sok mag és a rost, meg a sav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!