Gyomorrontásom van, hogyan kezeljem?
most amúgy van ilyen hasmenéses gyomorfájásos vírus is,lehet,hogy azt kaptad el.
vegyél norma flore-t a gyógyszertárban az hamar helyerehozza a gyomrodat akár vírus akár csak elcsaptad.
Én tapasztalataim alapján a gyomorrontás az max másfél-2 nap. Távozik a szervezetnek nem tetsző kaja, aztán minden rendben. Én a múltkor azt hittem az éjszakát nem élem túl hol feküdtem a wc-n, hol ültem, alvás nem nagyon volt, de másnap dél körül a gyengeségen kívül már semmi bajom nem volt. Azért vigyáztam még mit eszek, de a főt vacsit kis adagban már befogadta a gyomrom.
Amíg ennyire rossz a helyzet, addig kenyeret ne egyél! Krumlit (fűszerek, mint egyéb nélkül), rizst szintén "meztelenül", almát, teát és hztartási kekszet egyél, ezeken kívül mást ne nagyon max egy kis sajtos tallért, de azt majd inkább kicsit később. Ha ég a gyomrod, akkor tea és háztartási keksz, ez kicsit megnyugtatja. Lehet, hogy teljesen nem múlik el, de az sem használ ha bezabálsz.
Ha 2-3 napja tart, akkor pedig holnap irány a doki, nehogy komolyabb baj legyen, kiszáradj vagy valami, ha semmi nem marad meg benned! Inkább kapj normális gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!