Gyomorrontásom lett. Van okom még idegeskedni?
1 Ilyenkor diétázni szokott az ember, keksz és gyümölcslé vagy tea, vagy főtt krumpli és különféle főtt zöldségek és tea. Nem pedig összeenni mindent, mint ahogyan te is tetted.
2 Ha hőemelkedésed, lázad van akkor orvoshoz kell fordulni, mert összefügg a hányással és valószínűleg összeszedtél valami komolyabbat.
3 Fogalmam sincs, hogy van-e okod még idegeskedni, ezek után, talán csak maga a jóisten tudja... Máskor próbálj meg következetesebb lenni.
1. Szerintem elég logikus, hogy nem tegnap lefekvés előtt ettem meg a pörköltet, amikor kajára rá sem tudtam nézni. Attól lettem rosszul, nem akkor ettem. A kérdés kiírásának időpontjából is lehet következtetni hogy nem fél 7kor fogok aludni. De mindegy.
2. A láz/hőemelkedés néha társul gyomorrontáshoz, mivel a gyomorrontás alapból a gyomornyálkahártya gyulladása. Gyulladás = láz, hőemelkedés.
3. Következetes vagyok. Tegnap pl. teát ittam, és ropit ettem, kétszersültet stb. A kérdésemre választ nem kaptam. De már amúgy is tárgyatalan.
1 Sajnálom, de szerintem félreérthető volt.
2 Én tudom, de ha komolyabb fertőzés akkor állandósul a láz, és akkor már mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni.
3 "A kérdésemre választ nem kaptam. " Akkor máskor talán ne egy ilyen oldalon kérdezz, hanem egy orvostól! Vagy ha ennyire okos vagy, akkor nézz utána és döntsd el magad.
Esetleg [link] ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!